Mi az ukrán narratíva?
Az oroszt értem.
Kért dolgokat, hogy ne tegyem ukrajna. Ne lépjen be a natoba, euba mert számukra ez veszélyt jelent.
Az ukránok mit mondanak?
"Ne ugass bele!"
"Azzal szórakozz ami veled egyidős!"
"orosz hadihajó. „B.szódjatok meg!”
Ukránok csak annyit akartak, hogy hagyják őket, ne a ruszkik irányítsák, ne küldjenek fegyvereket a szakadár megyéknek a minszki egyezményben megbeszéltek szerint.
Szeretnék egységes erős Ukrajnát, nyelvben, kultúrában... és EU -hoz csatlakozni, vele pedig nyílt EU -s kereskedést folytatni.
Az ukrán narratíva: NATO
A NATO narratívát meg ugye ismerjük: Orosz kaput!
Orosz Erőforrásokat, nyersanyagokat hoci nekem a multinacionális cégeimnek. Az oroszok pedig kvázi beilleszkedhetnek az új amerika által irányított világrendbe. Egységes világkormány, transzhumanizmus, gender ideológia.
Megértem őket, ha annyira nem fül a foguk ehhez!
"Mert hogy a nyugat nem fog, nem akar ebbe belefolyni az biztos"
Ja, szerintem sem. Megy a több százezer liter üzemanyag, több tízezer darab kézifegyver, rakétavető, kézigránát, védőfelszerelés az ukránoknak. És belengették a németek, hogy vadászgépeket is adnak Ukrajnának, de tényleg nem folynak bele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!