Tippek szerint TOS-1, szerintetek?
2022. febr. 27. 23:43
11/25 anonim 

válasza:

Lehet, hogy hallott valamit, és ezért kezdett el videózni, és azt a járművet hallotta, amely ezt a bombát szállította. Fene tudja. Nekem valósnak tűnik. De majd kiderül.
12/25 anonim 

válasza:

#11 mármint légijárműre gondolsz? Rakéta is lehetett, de azt viszont nem hallod mert leszállóágban gyorsabb mint a hang (előbb elsuhan, majd utána hallod csak). Inkább arra fogadnék nem valós a felvétel, de holnapra megtudjuk.
13/25 anonim 

válasza:

Mivel hasonlít a beiruti robbanáshoz ezért kutakodtam és arra jutottam talán ez kapott találatot [link]
14/25 A kérdező kommentje:
#13 B.ssza meg... 😡
Ezzel boritékolható hogy kegyetlen mód elszabadulnak az árak....
2022. febr. 28. 00:38
15/25 anonim 

válasza:

És a szankciók miatt nem jön a gáz sem. A rezsicsökkentésnek annyi. Nem tudom, így már az atom sem hangzik rosszul
16/25 anonim 

válasza:

Ukrán vegyiüzemnek mi a köze a magyar rezsihez?
17/25 anonim 

válasza:

18/25 anonim 

válasza:

A szóközt törölni kell a maps linkjéből vagy:
19/25 A kérdező kommentje:
#17 Legyen igazad, mert ha a műtrágya gyár volt akkor az EU-t és benne Magyarországot lelehet húzni a budin..
Katasztrofális gazdasági hatása lenne.
2022. febr. 28. 01:02
20/25 anonim 

válasza:

19: Amúgy is erősen kétséges, hogy Ukrajna exportképes lesz-e következő időszakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!