Putyin rendes, jó fej?🥥
Ukránok gyűlölik a Magyarokat.
Nem engedték a Magyarokat az anyanyelvükön beszélni, most meg kuncsorognak.
Most akkor az Orosz a rossz, vagy az Ukrán?
(Természetesen a civil normális emberek kivételével, mert vannak!)
Marha rendes államelnök az aki eltűr az országában egy nyíltan újfasiszta gárdát. Már amcsik is szankciókon gondolkoztak de politikailag jobb volt hagyni őket hiszen az oroszokat b.sztatták.
És ez az ország készül az EU-ba.
Sok mindent tettek az ukránok azért, hogy Putyin ne szeresse őket. Azért is sok mindent tettek, hogy mi ne szeressük őket.
Ez így igaz.
De a konfliktusokat még ilyen esetben sem háborúval kell elintézni.
A háborúban nem azok halnak meg vagy lesznek nyomorékká, földönfutóvá, akik a problémákat okozták, hanem azok a szerencsétlenek, akiknek fegyvert nyomtak a kezébe, hogy menjenek és öljék meg a másik szerencsétlent, aki éppúgy nem tehet semmiről.
A háború minden esetben a legrosszabb megoldás, akármi is volt a probléma.
Akkor mondj egy hatékony megoldást ha meg szeretnéd védeni a kisebbséget a zaklatástól.
Gondolkodott valaha az EU hasonló szankciókban Ukrajna ellen mint amiket az oroszokkal szemben bevezettek ?
Mikor állunk ki az emberi jogok mellett ?
Őszintén szólva én nem nagyon tudom, hogy milyen volt eddig az orosz-ukrán viszony, de amikkel vádolják az ukránokat, azt maximum egy marék ember csinálta. Miért nem azokat veszi elő a Putyin?
Mondjuk amiket így néha hallottam, hogy az oroszok novicsokkal akartak valakiket megölni, meg utasszálító repülőgépet térítenek el, hogy 1(!) újságírót leszedjenek róla, ezek már túlmennek a racionalitáson
Nem mondom, hogy az ukránok (illetve a vezetés) nem tehetnek semmiről, de az oroszok eléggé túltolják a biciklit.
Őszintén szólva sem az orosz, sem az ukrán politikusokról nem vagyok nagy véleménnyel. Annyi a különbség, hogy Ukrajnában vannak szabad választások, tehát legalább elvileg lehetséges, hogy egyszer majd egy kicsit normálisabb politika jöjjön a jelenleginél. Jelenleg ostoba, korrupt, idegengyűlölő vezetése van az országnak. Gyakorlatilag olyan alakok vezetik az országot évtizedek óta, mint akik Magyarországon az éjszakai szórakozóhelyeket uralják/uralták.
Putyin rendet tart a saját országában, de gyakorlatilag diktátor. Szomszédos országnak is csak jóban szabad vele lennie, különben szájon vágja őket. Nála abban lehet bízni, hogy ő is kiöregszik egyszer. Nem is gondoltam volna, Nógrádi György mondta egyik nap, hogy már 70 éves. Szóval hiába van kiváló állapotban, azért 10 év múlva már valószínűleg uralma végénél fog járni. Az egy óriási kérdés, hogy utána ki fog jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!