Tényleg elment az esze putyinnak?
2022. febr. 27. 14:49
21/41 anonim válasza:
#18-nak:
Én általában reálisan látom a dolgokat, csak szerintem téged szokott a megítélésnél befolyásolni az a tudat, hogy DK-s vagyok. Általában előítélettel kezelsz, de mivel ez a mostani téma élesben megy, ezért jobban odafigyelsz arra amit mondok.
22/41 anonim válasza:
#19-nek:
Putyin igen.
És ha ez a nyugatnak nem tetszik, rajzolja le, és firkálja össze.
Mást nem igen tehet a III. világháború kirobbantása nélkül.
Én sem baszok pofán rendőrt, pedig rühellem őket. (na jó, fordult már elő XD)
23/41 A kérdező kommentje:
Mind meg fogunk hallni
2022. febr. 27. 15:22
24/41 anonim válasza:
23, na ez biztos, Putyin nélkül is.
25/41 anonim válasza:
DK-s, pont erről van szó, de ezzel magát is lehetetlen helyzetbe hozza.
26/41 A kérdező kommentje:
#24 ez nem nyugtat jelenleg..
2022. febr. 27. 15:26
27/41 anonim válasza:
#25-nek:
Fordítva vagy "bekötve".
Ha a NATO vagy az USA megtámadja az Orosz haderőt, akkor lehetetlen helyzetbe hozzák magukat.
Nem hiszik?
Inkább nem mondom azt, hogy akkor próbálják ki!
28/41 anonim válasza:
Nem vagyok fordítva bekötve, de amennyiben Putyinm kilövi az atomot, gondolod ő nem kap hasonló "áldást"? Az ő népe nem döglik ki?
30/41 anonim válasza:
28, szerinted érdekli? Most komolyan. Leköltözik egy luxus atombunkerbe, és él tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!