Az mekkora égés lenne már Putyinnak, ha néhány napon belül kivernék az oroszokat Ukrajnából?
Egyre több oldalon olvasni, hogy az oroszok a vártnál jóval gyengébben teljesítenek.
Már 3 napja tart az orosz invázió, de egyetlen komolyabb várost sem tudtak eddig elfoglalni az oroszok, csupán olyan nyílt, elhagyatott területeket szereztek meg, mint Csernobil, vagy a Krím melletti félsivatagos sztyeppe, ahol senki sem él szinte.
Több helyen írják, hogy orosz források szerint Putyin nagyon ideges emiatt, hiszen eredetileg ő arra számított, hogy csupán 1-2 nap alatt beveszi Ukrajna kulcsfontosságú részeit.
Nem égés ez Putyinnak? Megdőlt tehát a legyőzhetetlen orosz hadsereg mítosza?
"Több helyen írják, hogy orosz források szerint Putyin nagyon ideges" - Pistiék az beszélik, hog hallották, hogy Józsi....
Én nem vagyok bejáratos Putyinhoz, de reggel 4 és 8 között elvették az ukrán hadsereg légierejét.
Erőteljes kezdés.
2 nap alatt megsemmisítették a teljes ukrán légierőt, elfoglaltak egy atomerőművet, 19 repteret, köztük az ország legfontosabbját, ésa főváros belvárosában vannak harckocsikkal.
Én ezt azért nem nevezném kimondottan rossz teljesítménynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!