Nem kéne légvédelmi sziréna próbát tartani nálunk hogy mennyire működnek vagy ez túl nagy ijedelmet csapna most?
Figyelt kérdés
2022. febr. 27. 10:17
11/18 anonim válasza:
Én nem forgattam ki egy szavadat sem. Te arcoskodtál én meg megmondtam, hogy ha ekkora szád van akkor lehet tenni a hazáért is, ahelyett, hogy gyakorin osztod az észt.
12/18 anonim válasza:
"De kéne, plusz kötelező alapkiképzést kell tartani mindenki számára ahol el lehet sajátítani a fegyverhasználatot.és lőgyakorlat is szükséges, nem is annyira az ukrán helyzet miatt hanem mert jól felfogott érdeke minden felnőttnek hogy...."
Szóval hiányolod a kötelező alapkiképzést, de saját magad sem mész el ilyenre önként, majd csak, ha kitört a háború.
13/18 anonim válasza:
Minden hónap első hétfőjén 11 órakor tartanak próbákat, évente 2 alkalommal (márciusban és szeptemberben) teljes riasztást szimulálnak, a többi alkalommal egyszerűsített morajlópróbát tartanak.
14/18 anonim válasza:
11) tovább folytatod de rendben van,a te dolgod.
12) majd akkor ha a kormány széles körben kötelezően elrendeli,ezt írtam korábban.
15/18 anonim válasza:
NEM kellene. A legtöbb településen nincs is, csak ahol olyan jellegű ipari létesítmény van (pl. Paks). Nincsenek óvóhelyek, a polgári lakosság nincs felkészítve - de nem is kell, NEM fognak a harcok kiterjedni Magyarország területére. Akkor meg felesleges pánikoltatni az embereket.
16/18 anonim válasza:
#15 kb minden, még az utolsó 300 fős faluban is van.
17/18 anonim válasza:
#15: Csak egy sima faluban lakom, kettő is van.
18/18 anonim válasza:
Tényleg: ezeket ki kapcsolja, honnét, és ki ad rá utasítást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!