Meglepett az Ukrajna elleni háború megindítása? A többi konfliktusövezetre ez hatással lehet, máshol is kitörhet a háború?
Engem nagyon meglepett. Biztos voltam benne, hogy ez csak fenyegetőzés. Úgy tűnt, hogy senkinek sem érné meg a háború, nem tartottam reális veszélynek.
Olyan, mint a korábbi években is állandó téma:
- Szíria vagy Irán elleni háború megindítása
- Tajvan lerohanása
- Ukrajna lerohanása,
de ez utóbbi tényleg bekövetkezett.
Szerintem mindenkit meglepett. De biztos vagyok benne hogy nem indulatból lépték meg az oroszok. Valószínű számoltak mindennel...tudták hogy milyen vihart fog kavarni ez Európában.Úgyhogy most hiába minden szankció..ők ezzel biztosan számoltak.Ennek ellenére meglépték.Valószínű aki előre ennyit agyal egy ilyen lépésen, az jól megfontolja a dolgot,és tisztában van vele milyen veszteségekkel és következményekkel jár a tettje. És érezhetően megingathatatlanul ragaszkodnak az elképzeléseikhez és haladnak a céljuk felé.Amit kigondoltak.Ami nem feltétlenül az,amit hangoztatnak.
Ha ez így van,akkor előre lejátszattak már többféle lehetőséget hogy alakulnak a dolgok.Magyarul ők fejben már jóval előrébb tartanak,mint bárki más.
Nem kötekedni akarok,de az ukránok nem olyan védelem benyomását keltik,mint akik komolyan felkészültek volna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!