Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » NATO vs Russia?

NATO vs Russia?

Figyelt kérdés

Ez egyre aktuálisabb, nézd meg megfenyegette Putyin Finnországot, Svédországot. Ugyanis abban a vehemenciában fenyegette meg, amivel Ukrajnát megtámadta. Illetve megnéztem azt az 55 perces beszédét, amiben elmagyarázza mit miért tesz. Én azt látom rajta, hogy nagyon elszánt, senkitől és semmitől nem fél, ahogyan azt mondja.

Ne legyen igazam.

De ezek támadni fognak. Akármilyen hihetetlennek tűnik, ez a valóság.

Mik az esélyeink?

Mert szerintem itt nem áll meg a dolog Ukrajnánál. Putyin egy nagyhatalmat akar kiépíteni, a szovjetúniót akarja visszahozni.

És akkor nem beszéltünk még Kína, Észak-Koreáról, akik szintén az orosz mellett állna.

És azokat a kommenteket most légyszives hagyjuk ki, hogy ne aggódj meg ne vészmadárkodj, nem lesz itt semmilyen háború. Ezt mond azoknak akik már meghaltak, köztük sok gyereknek, és akik ma, holnap meghalnak Ukrajnában ártatlanul, hogy ne aggódjanak.

2022. febr. 26. 06:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
81%
Arról miért nem írtok hogy Ukrajna fenyegetett először?
2022. febr. 26. 10:04
 22/29 A kérdező kommentje:

13-as:

A háborús bűnöket mindig a győztesek mondják meg utólag. Miközben zajlik a háború, nincsenek jogi értelemben bűnök.

Azt meg ba.zhatod ha átmennek egy tankkal rajtad vagy egy rakéta talál el vagy besoroznak és ott halsz meg, utána hiába mondod, hogy hát pedig ez háborús bűn kérem szépen.

---------------------

India hogy nem lenne az oroszokkal, az meglep, h többen is mondják. Utána nézek ennek.

2022. febr. 26. 11:28
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

"Általában a Ruszki imádó meg a fostosok fejében léteznek ezek a tévesumék hogy az oroszok mellé majd beáll Kína meg India. Persze.

Több érdekük van azoknak inkább ellene menni"

17-es vagyok. Én egy nyugat vs. kelet romantizálást érzek a dolog mögött itt sokak részéről. Csak a vezető politikusok nem így gondolkodnak. Kínának semmi érdeke nem fűződik szerintem sem ahhoz, hogy az oroszok mögé most beálljon. Simán megteheti, hogy megveszi a ruszkikat kilóra anélkül, hogy a nyugattal nagyon összeveszne, és ezzel egyedül Kína jár jól hosszú távon.

Ez a háború Oroszország utolsó kapálózása, hogy releváns maradjon a 21. században, ahol már az USA és Kína a nagy játékosok, illetve az EU lehetne, ha szorosabb lenne az együttműködés a tagállamok között.

Kína persze minden bizonnyal megpróbálja majd letaszítani az USA-t a trónról később, de ennek még nincs itt az ideje, ahhoz még kell erősödniük.

2022. febr. 26. 13:28
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

"A háborús bűnöket mindig a győztesek mondják meg utólag"

Nem igazán, hiszen azok konkrétan definiálva vannak, például a hágai egyezményekben.

"Azt meg ba.zhatod ha átmennek egy tankkal rajtad vagy egy rakéta talál el vagy besoroznak és ott halsz meg, utána hiába mondod, hogy hát pedig ez háborús bűn kérem szépen."

A logikád alapján ne legyenek törvények a tolvajok, gyilkosok, erőszaktevők ellen se, mert az áldozat utólag nem lesz tőlük jobban?

2022. febr. 26. 13:33
 25/29 A kérdező kommentje:

Akkor most gondolj arra kérlek, akik ma meghaltak pl.

Nekik már nem tök mindegy, hogy milyen szankciókat hoznak az ellen később, aki megölette őket?

A háborúban elvben igen vannak szabályok. Gyakorlatilag pedig nincs.

Hogy utólag milyen következményekkel jár egy népirtás, egy ország elfoglalása, az egy dolog, de ez nem fog rajtad akkor már segíteni ha nem vagy életben vagy kipusztították az egész családod.

Így sem érted?

2022. febr. 26. 13:57
 26/29 anonim ***** válasza:

Erre lásd az előző kommentem utolsó bekezdését!

2022. febr. 26. 14:06
 27/29 anonim válasza:
100%

Én úgy gondolom, hogy ebből nem lesz 3.világháború. Teljes mértékben biztos vagyok ebben.

Felsorolok pár dolgot,hogy milyen lehetséges okok lehetnek.

1.Ukrajna feladja mert látni fogja a miniszterelnök, hogy mennyien halnak meg és nem akar több vérontást tehát békét kötnek.

2.Az oroszok abba hagyják és vissza vonulnak Oroszországba és Putint bíróság elé állítják.

Atombombát meg 1 millió százalék, hogy nem fognak ledobni hiszen az senkinek sem jó. Putin sem akarja, hogy milliárdok haljanak meg és a bolygó kipusztuljon.

Érzem, hogy hamarosan vége a háborúnak és nem lesz atom sem.

2022. febr. 28. 04:49
 28/29 anonim ***** válasza:
8%
Atom nem lesz, az káros volna Putyinnak is az egészségére, csak hidrogén bomba lesz!
2022. febr. 28. 04:53
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Ugye tudod, hogy a hidrogénbombában is van egy atombomba, anélkül picit nehéz volna beindítani a fúziót. :D
2022. febr. 28. 06:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!