Katonailag nem fognak beavatkozni, ezt többször elég világosan elmondták.
2022. febr. 26. 03:27
2/12 anonim válasza:
Beleszólt, fegyvereket, tanácsadókat küld és hírszerzési információkat oszt meg (többek között nézegetik az amerikai műholdak képeit). Katonákat viszont nem fog küldeni, eszük ágában sem áll ezért kirobbantani a 3. világháborút.
2022. febr. 26. 03:29
3/12 A kérdező kommentje:
Jah télleg, mert még nem tag, de ha tag lenne akkor se?
2022. febr. 26. 03:31
4/12 anonim válasza:
Figyelj, ha ennyire élvezed a témát menj ki harcolni vagy segíteni a sebesülteken, hontalanokon. Majd meglátod milyen a valódi háború
2022. febr. 26. 04:11
5/12 anonim válasza:
Nem fog beavatkozni. Szépen felhergelték őket az oroszok ellen, aztán szépen háttérbe vonultak és onnan nézik végig popcornnal a kezükben, ahogy a két nép gyilkolja egymást. Fasza. Lényeg, hogy pörög a fegyveripar, meg a tőzsde.
2022. febr. 26. 05:29
6/12 anonim válasza:
Van ahol azt írják portugália küld 170 katonát? Akkor ez most mi? Az már nyílt tűzharc lenne egy nato tagállammal és világháború tör ki
2022. febr. 26. 23:12
7/12 anonim válasza:
5ös, rossz helyről tájékozódsz, szűklátókörű vagy. Olvass többet 2014 tol Ukrajnáról.
Röviden:
2014 előtt a NATO támogatottsága Ukrajnának 30% volt.
Majd jöttek az oroszok és elvették krimet. A NATO támogatottság azonnal ugrott egy nagyot. Főleg miután Putyin elismerte a szakadár orosz régiókat és pénzelte felfegyverezte őket.
Te nem húznál nyugatra ha jönne Szerbia és elvenné Csongrád megyét? Dehogynem. Ez az Amerika hergelt én nem tudom honnan jön. Egy szuverén állam oda csatlakozik ahova akar vagy ha nem szuverén Oroszország szerint az nem hergelés talán ? Ne légy önző. Kivételesen nem Amerika a hunyó. Nekik is van vaj a fülük mögött de ebben én nem erzem a felelősségüket. Itt az oroszok vagyis Putyin egy gyilkos elmebeteg.
2022. febr. 26. 23:51
8/12 anonim válasza:
7# "Nem X az elmebeteg, hanem Z"
Jó hát... Most felmondtad ugyanazt csak ellenkező előjellel. Szerintem az igazság valahol a kettő között van.
2022. febr. 28. 07:22
9/12 anonim válasza:
"Lényeg, hogy pörög a fegyveripar, meg a tőzsde."
Hát, az orosz tőzsde az éppen nem pörög, hanem haldoklik.
A jelentősebb orosz papírok a tizedüket érik, mint korábban, vagy még annyit sem.
2022. márc. 2. 21:25
10/12 anonim válasza:
9# Neeeem, a nyugati tőzsdére gondolok ;) Avagy megintcsak a "kinek éri meg a háború" című kérdéskörnél tartunk
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!