Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért nem vonul be a magyar...

Miért nem vonul be a magyar hadsereg kárpátaljára vagy ad fegyvereket Ukrajnának Kárpátaljáért cserébe?

Figyelt kérdés
Ezzel együtt Kárpátalja NATO tag lenne vagyis oroszok képtelenek lennének szemet hunyni felette.

2022. febr. 25. 11:44
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 A kérdező kommentje:
60-hoz Határontúli őshonos magyarság helyzete így is nehéz. Nekem van rokonom határon túl. Tudom milyen a helyzetük.
2022. febr. 25. 14:29
 62/65 anonim ***** válasza:
73%

Ha Magyarország fegyvereket ad bármiért Ukrajnának azzal nem avatkozik be a háborúba? Mesélj még bástya elvtárs.

Ezért a cselekedetért postafordultával jönne a telex Putyintól:

Orosz katonák haltak meg magyar fegyverektől stop.

Gáz stop.

Kőolaj stop.

Atomreaktor stop.

Tök reális hogy 9 millió magyar a következő télen megfagy 100.000 kárpátaljaiért. Ez aztán a hazafias cselekedet.

Miért lenne jó nekünk kárpátalja visszacsatolása?

Gazdaságilag elmaradott térség.

A nagy német összeröffenés után harminc évvel még mindig látszanak a gazdasági különbségek nyugat és kelet németország között pedig a német gazdasági teljesítmény zongorázhatóan magasabb a magyarnál.

Annyi adóforintot kéne beletolni hogy belerokkanna a magyar gazdaság.

Azt meg nem tudom honnan veszed hogy ha infrastruktúrális beruházásokat finanszírozna ott a magyar kormány, az gazdasági fellendüléssel járna.

Most nagyon morbid példát mondok (nem célom politizálni), de ha építünk oda egy 50.000 stadiont akkor attól kinek lesz jobb? Az csak addig jelent fellendülést amíg a kivitelezés zajlik, a környező cégeknek időlegesen lesz bevételük, a melósoknak fizetésük, a boltoknak és kocsmáknak forgalmuk. De ahogy befejeződik, ennek vége szakad.

2022. febr. 25. 14:49
 63/65 anonim ***** válasza:
64%

"infrastruktúrális beruházások"

Bőven lenne mire költeni a jelenlegi területen is. Hahó! Magyyarország továbbra sem gazdag ország. Európa legvége.

2022. febr. 25. 15:10
 64/65 anonim ***** válasza:
79%

Ez nem így megy. Nem adják csak úgy vissza. Azt tudom elképzelni, hogy hitelre meg tudjuk venni, vagy valami hasonló.

Ha mégis oda jutnánk, hogy minden indok nélkül odaadják, akkor vagy ők, vagy mi valamit nagyon elrontottunk.

Erre egyébként nem fog sor kerülni, de azalapján, ahogy tíz nappal ezelőtt álltak a dolgok, én már félni se merek..

2022. febr. 25. 18:34
 65/65 anonim ***** válasza:
79%
Abszurd amit kérdezel. :-)
2022. febr. 25. 21:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!