Miért nem vonul be a magyar hadsereg kárpátaljára vagy ad fegyvereket Ukrajnának Kárpátaljáért cserébe?
"Ha Magyarország egyszerűen bevonul afelett a nemzetközi közösség szemért hunyna"
Jóstehetséggel van dolgunk.
Szerintem meg inkább aggresszorként a ruszkikkal egy kaptafára vennének, és kivágnának a NATO-ból.
"a nagy hevületben "
Akkor higgadj le, és talán rájössz, hogy baromság, amiket írsz.
"Jóstehetséggel van dolgunk."
Ezzel nem cáfoltad meg hogy nekik is van érdekük benne.
"Szerintem meg inkább aggresszorként a ruszkikkal egy kaptafára vennének, és kivágnának a NATO-ból."
Mert megvédték Károátalját? Nem olyan hülyék. Egyébként is ott a másik út az üzlet.
"Akkor higgadj le, és talán rájössz, hogy baromság, amiket írsz."
Miért lenne baromság? Az a barom aki nem próbálja meg mert gyáva.
49, na látom beigazolódott, hogy se gyereked, se feleséged, családod :)
Ugyanis ha lenne akkor őket helyeznéd előtérbe, nem pedig másokat. Nekem a legfontosabb a SAJÁT családom, és őket bármitől megvédem, inkább ezer kárpátaljai magyar haljon meg mint a feleségem vagy a gyerekem. Bocs. Nem értelek meg. Illetve egy kicsit igen, ha egyedül lennék, lehet, hogy én is hősködnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!