Csak szerintem jogos amit Putin tesz? Párhuzam Magyar-román helyzettel?
Figyelt kérdés
Ész érvei vannak, hogy mit és miért tesz. Figyelmeztetve is voltak az ukránok, hogy ne pattogjanak. Ráadásul az ukrajnai Oroszokkal kegyetlenül bántak az ukránok a saját területükön. Kicsit Erdélyi Magyarként át tudom érezni az elnyomást. Persze az teljesen más, de nekem is Magyarként kelett felnőni a románok között.2022. febr. 24. 23:36
1/16 anonim 

válasza:

Szerintem nem létezik észérv a gyilkolásra.
2/16 anonim 

válasza:

Arról már ne is beszéljünk, hogy Oroszország hogyan bánik a kisebbségekkel, különösen a homoszexuális kisebbségekkel.
3/16 anonim 

válasza:

Az oroszok ürügyként használják a kisebbséget. Ha megállnak az etnikai határoknál, azt mondom feljtsük el, de van egy olyan sejtésem, hogy nem ezt fogják tenni.
4/16 A kérdező kommentje:
#1 mindent maguknak köszönhetnek az ukránok. Biztos vagyok benne, hogy minden lehetséges diplomáciai utat megpróbáltak az Oroszok. Most meg szegény kis ukrajna azt hiszi, hogy megmenti őket a világ. Elég világos volt Putin beszéde.
#2 Isten nem hiába teremtette Ádámot és Évát. Nem pedig Ádámot és Ádámot, vagy Évát és Évát. A homoszexualitás betegség. Mára már mondhatni divat betegség. Lassan az lesz a ciki ha valaki hetero...
2022. febr. 24. 23:45
5/16 anonim 

válasza:

Téged melyik elfekvőből szalajtottak komám?
6/16 anonim 

válasza:

Na, pont ugyanilyen kinyilatkoztatások alapján gondolkoznak rólatok, erdélyi magyarokról a románok, ahogy te a homoszexuálisokról.
8/16 A kérdező kommentje:
#6 az a különbség, hogy az egyik fejben dől el a másikról meg nem tehet az ember. Abszurd párhuzamot vonni a két dolog között. Ez az én véleményem.
2022. febr. 24. 23:50
9/16 anonim 

válasza:

Valahol jogos, egyébként 8 éve ment a párbeszéd senki sem akart engedni, akkor elintézik így. csak az emberi áldozatokat sajnálom mert ők nem tehetnek róla a fejesek hülyeségei miatt kell meghalniuk, a felvételeket elnézve még most sem fogtam fel hogy ilyen a rút valóság
10/16 anonim 

válasza:

8. A homoszexualitás nem fejben dől el. Szexuális divergencia. Megfigyelhető a természetben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!