Orosz Ukrán háború?
Emberek én félek mi lesz ebből... Láttam videót ahogyan bombáznak... A barátom katona lesz... 😭😭😭
Ti mit gondoltok erről az egészről?
Nem lesz olyan nagy háború.
Lázadó ukrán szeparatista elég agresszív és egyenlőre csak az oroszok harcolnak mert putyinnak joga van rá mert nagy hal. Ukránok a kis hal és ők provokáltak.
Egyébként van elég magyar katona, pont annyi hogy védekezés legyen. Max rosszul eltévesztett rakéta becsapodástol kell tartani.
Átérzem, az én barátom nem katona lesz, hanem rendőr, de ezzel ha magyarországot belevonják, a katonák után ők lesznek az elsők, akiket besoroznak...
egyre több "csatlakozz te is a sereghez!" táblát látok az utcákon, konkrétan propaganda jellegű.
engem is iszonyat módon nyugtalanít, de amíg a fidesz vezeti az országot, minden erővel azon leszünk, hogy ne kelljen nekünk is belemenni.
egyébként a legésszerűbb szerény véleményem szerint az lenne, ha az ukránok visszavonulnának, megadnák magukat. de ha belegondolok, ha magyarországot támadnák, mi is a végsőkig védenénk ezt a kis földet, ami megmaradt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!