Ki fog törni a 3. Világháború?
Figyelt kérdés
Szerintetek ki fog törni? Nálunk mindenki erről beszél és kíváncsi vagyok a ti véleményetekre. Illetve érvekre..
A válaszokat előre is köszönöm!
2022. febr. 24. 09:38
11/19 anonim válasza:
Igaz, amit a 4-es ír. Magyarországért senki nem háborúzna vilagháború szinten. '56-ban 100.000 spanyol katona indult Magyarország segítségére, és konkrétan Amerika tiltotta meg nekik, hogy ide jöjjenek.
12/19 anonim válasza:
Ez most konkrétan a NATO tol függ. Ha valamilyen oknál fogva megint olyan provokatív lépéseket tesznek hogy megsértik az orosz légteret/ felségvizet abból hamar az lehet .
13/19 anonim válasza:
Szerintem tartanak Putyintól, mert elindít 1-2 rakétát a tengeralattjárókról és annyi annak aki beleszól a dógába,, azoknak meg Ukrajna nem ér annyit!
14/19 anonim válasza:
10 - "max megállapodnak a háttérben, ahogy ukrajna felett is."
Ukrajna nem NATO tagállam, jogi értelemben az USA-nak és a NATO-nak semmi köze ahhoz a háborúhoz.
"Senki nem fog világháborúba menni értünk."
Nem értünk, hanem a NATO hatalmi pozíciójának védelméért...
15/19 anonim válasza:
Igen. Pszichopata barmok vezetik a legtöbb országot. És a nép szívja meg
16/19 anonim válasza:
Nem tudom, nem lehet tudni, de ahogyan a biblia megírta kezd befele jönni
17/19 anonim válasza:
Örömmel jelzem, hogy már 154 szavazatot kaptam erre a kérdésre:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__hadsereg-hadvezetes..
18/19 anonim válasza:
Szerintem, nem majd valamikor biztos de nem most,ez csak ijezgetés még ki sem tört Magyaro.de már ijezgetik az embereket. Mit akarnak? Benne van w pakliban, lehet bármi. Felesleges rettegni.
19/19 anonim válasza:
Lehet. Szijjártó Péter beszélt arról hogy elvileg benne van a pakliban hogy igen ha úgy van csak állhíreket terjesztenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!