Jó kérdés, szerintem nem nem alapján kellene ezt eldönteni. Az igaz, hogy a férfiak általában erősebbek, de nem minden esetben.
Ezenkívül pedig a mai háborúkba nem is feltétlenül szükséges nagy erőkifejtés, azért nem karddal zajlanak a harcok.
Ok, hogy mehetnek nők is ha akarnak, de nem kötelező. A férfiaknak igen, ez pedig nem nevezhető igazságosnak.
2022. febr. 22. 15:34
12/37 szántóvető válasza:
attól függ hol.pár nap múlva a gyerekeket is besorozhatják ukrajnában,mint ahogy Hitler is kiküldte őket a frontra hazát védeni.
vagy mikor a gyarmatosítók kiírtották a benszülötteket,akkor is fegyvert fogott mindenki aki élt és mozgott.
2022. febr. 22. 15:36
13/37 anonim válasza:
Az oroszok is sorozták őket, pl mesterlövésznek. Izrael most is.
Nem sok dologra jók, ez tény.
2022. febr. 22. 15:37
14/37 anonim válasza:
Szerencsére magyarországon a férfiakat SEM hívják be katonának.
És ez egy nagyon komoly vívmány. Becsüld meg, kérdező.
2022. febr. 22. 15:37
15/37 anonim válasza:
Tradíció - régebben a testi erő kellett a harchoz, de most is kell hozzá fizikum, állóképesség. Számos feladatot el tudnának látni a nők is, vannak is női katonák.
2022. febr. 22. 15:42
16/37 anonim válasza:
Azért, mert a háborút a férfiak találták ki. Nőknek ilyen baromság soha nem jutna az eszébe. úgy helyes tehát, ha egymást nyírjátok ki, és nem bennünket.
2022. febr. 22. 15:45
17/37 A kérdező kommentje:
16: Akkor inkább a konyhát választod?
2022. febr. 22. 15:48
18/37 anonim válasza:
Én a férjemnek sem engedném soha, hogy háborúba menjen. De van sok hülye barom, aki önként elmegy. Csak férfiak lehetnek ilyen tyúkeszűek. Élvezik a gyilkolást, a brutalitást. Minden háborúban szokás megerőszakolni az ellenség nőit, sőt általában a gyerekeket, kislányokat is, akik gyakran bele is halnak ebbe. Nézz csak utána, fröcsögés helyett próbáld használni valamire azt a 2 db agysejtedet. Tudom, nehéz. Egyébként a normális férfiak sem akarnak katonák lenni. A háborúkban pedig gyakran harcoltak nők is kényszerűségből, pl. Egri csillagok - nyilván nem olvastad és gőzöd nincs róla, hogy miről beszélek.
2022. febr. 22. 15:49
19/37 anonim válasza:
16 vagyok. Nem, nem választanám a konyhát, mint ahogy most sem teszem. Főzni a férjem szokott, ha éppen kedve van hozzá. Én a vállalkozásomat vezetem. Egyébként nem értem, milyen jogon kérsz számon bármit, amikor te értelemszerűen a felsoroltak mindegyikére alkalmatlan vagy, egyedül a fröcsögés megy, hiszen egy életképtelen incel vagy.
2022. febr. 22. 15:52
20/37 anonim válasza:
"Azért, mert a háborút a férfiak találták ki. Nőknek ilyen baromság soha nem jutna az eszébe. úgy helyes tehát, ha egymást nyírjátok ki, és nem bennünket."
Honnan tudod a nők mennyire voltak benne a kitalálásban, tán nem éltél több ezer évvel ezelőtt? Gondolom véres kezű női uralkodókról sem hallottál sosem mi?
Csak hogy tisztázzuk, ha jön a sereg akkor azért nem olyan rossz ha az a férfi nem elszökik hanem próbálja védeni a segged, még az is aki nem is ismer, mert egy katona vagy behívott nem csak a saját családját hanem az egész népért megy ki oda, ezeket hívják úgy hogy hősök, még ha tudta is veszett fejsze nyele az egész, meghalt érted is, máskülönben nem itt kommentelnél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!