Milyen ember ez a Ruszin Szendi Romolusz?
Van mögötte tudás, nem dísznek és nem a pedigréje miatt kapta a sráfokat.
A katona soha nem véresszájú, se nem pacifista, hanem végrehajtja azokat a döntéseket amik a Haza érdekét szolgálják. Egyébként egy normális, határozott, racionális gondolkodású ember akinek van stratégiai gondolkodásmódja, képes perspektívákban, komplexen látni nem csak fél évre előre.
Alulról küzdötte fel magát, nagyon jó és rátermett ember. Ismerem személyesen is, bár már régen nem találkoztunk.
A sok idióta hazaáruló meg a neve miatt gyűlölködik ellene, mikor egy 100 százalékában magyar hazafiról van szó.
5
Inkább a jó nyelvtechnikájával. Furcsa hogy ő is a fityisz alatt futott be, előtte sehol semmi.
Nem akarok dedós lenni, de szegény gyereknek nem fordult meg hogy betöltötte a 18-at, és a Romulusz helyett valami normális nevet mint a János / Sándor kéne változtatni, de megmaradt az eredetinél ?
Elképzelem, hogy a katonák egymás között erről beszélnek "Százados, menjen jelentsen Romolusz Tábornok Úrnak, hogy végrehajtottuk az utasításokat!" vagy valami ilyet "menj fel Romolusz Tábornokhoz, és kérj erre meg erre engedélyt".
Jaj, de nem lennék a helyükbe, én nem bírnám ki röhögés nélkül, ha a beosztottja lennék. 🤣
Fikusz-kukisz kb. a pasas. Nem is értem a szülőket, miért nem lehet normális nevet adni? De az MTA-nál is gondok vannak. Ha az én szüleim adtak volna nekem ilyen hülye nevet, az első dolgom az lett volna 18 évesen, hogy megváltoztatom.
Akkor áruld már el nekünk, hogy hívják a szüleit, illetve a cégüket, cégeiket. Az állami támogatások nyilvánosan kereshetőek, itt a lehetőség, hogy bizonyítsd az állításaidat. Persze ez nem fog megtörténni, hiszen egy hazug, magyarellenes libsi-bolsi vagy.
Én külön kommentelő vagyok, de ez a libsi - bolsi / politikai rendőrséggel fenyegetőzés nem lép át bizonyos határokat ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!