Hogy megy ez a hadseregben?
Soha nem értettem, ha valaki belép a seregbe, mi alapján kap fegyvert pl. Nálunk egy csomóan használják a régi ak-kat és vannak akik az új bren-eket. Mi alapján kapják a fegyvereket és miért van egyes katonáknak ,,távcső'' a fegyverén, vagy nem tudom mi ennek a pontos neve, de általában az amerikai katonáknál szoktam látni, hogy az egyik katonának van a másiknak nincs ilyenje a fegyverén. Mi alapján dől el a fent említett két dolog?
A válaszokat előre is köszönöm!
Magyarán:
Ez olyan,hogy nem új autóval vezetel ha jogsizni akarsz,vagy esetleg nem új autóval futárkodol.
Példakénmt mennyi suzuki swftet láttol futárkodni?
Vagy mennyi új hibrid kocsit látsz?
Régi ak-kat arra használják,hogy mondjuk lövészet,vagy esetleg rendtartás.
De ez olyan hogy nyilván új fegyókkal harcolnak,mert valljuk be,megint más egy rendtartó fegyver,mert mivel pl:
Esetleg polgárháború,vagy zavarságoknál nyilván régi fegyvereket használnak,mert ki az tök használna egy mercit futárkodásra?
Minél elitebb egy alegység annál több autonómiája van az egyes katonáknak arra hogy fegyverzetüket, ruházatuk egy kicsit saját igényeik szerint testre szabják.
Jellemzően a lövészrajokban azoknak a lövészeknek van a rohampuskáján optikai irányzék, akiknek nincs nagyobb tűzerejű fegyvere, a rajmesterlövészt segítik a távolabbi pontcélpontok leküzdésében.
Tipikusan egy lövészrajban van egy rajmesterlövész, egy-két géppuskás, és még jópár nagyobb tűzerejű fegyverzettel felszerelt katona, feladattól függően ezek lehetnek: aknavetők, rombolópuskák, kézi páncéltörő/légvédelmi rakéták, rakétagránát-vetők (nekik jellemzően a másodlagos fegyverzetük kifejezetten rövid rohamkarabély), rohamkarabélyra szerelt gránátvetők.
6
Mindehol más az feygverek,alap fegyverek amit most írtál,azok az..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!