Reális célkitűzés, hogy a Honvédség 2026-ra a térség legütőképesebb hadereje legyen?
A neten mindenki nagy harckocsizó meg mérnök, és még kommandós is, csodás rendfokozatokkal.
Én is kérkedhetnék, hogy Főtörzs vagyok, Sergeant First Class, de mégsem fogom bescannelni az igazolványomat.
De tessék itt az eskü szóról szóra
Én XY (nem fogom a mevem leírni) közkatona esküszöm, hogy Magyarországot híven szolgálom, hűséges honvédje leszek. Magyarország függetlenségét, az állampolgárok jogait és szabadságát bátran, a törvények betartásával és betartatásával, a rám bízott honvédek és fegyverek erejével, életem árán is megvédem. Elöljáróim parancsainak engedelmeskedem, alárendeltjeimet jogaik tiszteletben tartásával vezetem, róluk emberséggel és felelősséggel gondoskodom.
25-ös, azért ha már más leírta a MAK-ját, te is leírhatnád, mert így nagyon hiteltelen vagy :)
Az meg külön röhej, hogy ezt sikeresen bemásoltad, de eddig egy épkézláb mondatot nem tudtál összehozni helyesírási hibák nélkül :DDD
Nekem konkrétan fél percbe került kigugliznom: https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb..
Arról meséljetek, hol volt az Alapkiketek, akkor elhiszem hogy katonák vagytok, nem pedog kettő szàjhős.
Nekem 2019-ben Püspökszilàgyon.
Na várj, te 5 éve szolgálsz a Honvédségnél, de 2019-ben volt az alapkiképzésed?
Ugye az a fránya tátott száj meg a fåszerdő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!