Mi tennél, ha hirtelen megtámadnák Magyarországot egy többmilliós hadsereggel?
Azonnal elfutnék, ha megállítanának akkor odadobnám nekik a családom hátha én megúszhatom. A 21. században élünk nem fogok harcolni.
egy liberális
Mi lenne, ha nem írnátok ki napi szinten kitalációs hülyeségeket?
Abban biztos lehetsz, hogy nem azt tennéd, amit most elképzelsz.
STOP! táblákat raknánk ki nekik, és plakátokat, hogy ha idejönnek nem vehetik el a magyarok munkáját!
Szíjjártó úr be is hivatná őket megbeszélésre! De úgy sem tudnák a kerítésünet áttörni a határon!!!!
Előre kinyitnám a határkerítéseket (amennyiben délről jönnének, bár erre kevés esély van, hiszen értékesebbnél értékesebb kultúrák lakják a világ azon részeit), nehogy meg kelljen állniuk, mert hideg van és akkor még a végén megfáznak. És ki tudja, egy csomó gyerek is lehet köztük! A sok ártatlan élet.. A katonákat befogadjuk, hiszen ők is csak a barátaink, csak ők másképpen mutatják ki a tiszteletüket. Ok olyan másképpen szeretők. Harcolni biztosan nem harcolnék, nem a középkorban élünk! Nem azért vagyok haladó nyugati értelmiségi, hogy emberi életet oltsak ki! Ha közülük valaki bejönne a Starbucks kávézóba ahol épp ülnék a kedvenc könyvemmel, biztosan megkínálnám a kávémból, mielőtt megadnám magam. Ha segítséget kérne, útba igazítanám angolul. Remélném hogy meg is érti, mert olyan gáz, tök cikin érezném magam, hogy még a nyelvén sem tudok. Ezért elnézést is kérnék tőle még mielőtt szóba elegyednénk.
Mielőtt elbúcsúznék, megkérem hogy csináljon velem egy szelfit, amit majd a háború után kirakhatok Facebookra, hogy lássák a bölcsész haverjaim. Úgy érezném, hogy ezzel én is egy kicsit befogadóbbá, egy kicsit európaibbá váltam, és hogy hozzátettem valamit az európai kultúrához.
Üdv,
Egy liberális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!