Örültetek volna, ha részt vehettek bin Laden likvidálásában?
Figyelt kérdés
2021. okt. 20. 20:25
21/26 anonim válasza:
Én utálom a beduinokat, majdnem annyira, mint a négereket.
Boldog lettem volna, ha ilyen megtiszteltetés ér.
22/26 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Nem szeretnék senkinek a megölésében részt venni, akármilyen okokkal támasztják is alá a tettütek a gyilkosok.
23/26 anonim válasza:
Vannak olyan emberek, akik nélkül a világ egyértelműen, minden kétséget kizárólag jóbb hely lenne. Bin Laden is ilyen volt. Örülni nem örültem volna, ha bármi módon részt vettem volna a megölésében, de valószínűsítem hogy a lelkiismeretfurdalás legkisebb szikrája sem lenne bennem.
25/26 anonim válasza:
#10 Ez tipikus jól hangzó de ostoba szlogen. Az égő házból gyerekeket kimententő tűzoltó hol gonosz???
26/26 anonim válasza:
Azért az gáz erre az oldalra nézve, hogy egy Bin Ladent, egy terroristát hőssé magasztalnak egyesek. Ez szégyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!