Szerződéses katona vagyok pár éve, rengeteget járok a
határra. Gáz ha az ottani dolgok megviselnek?
Figyelt kérdés
Egyszerűen iszonyat nyomasztó számomra ahogy szenvednek ott az emberek és megsajnálom őket. Természetesen vannak olyan balhés tróger pofátlan arcok akiket annyira nem.
Ettől én most tényleg hazaáruló vagyok? Csak mert kaptam már ilyen megjegyzést amiért próbáltam ösztönözni a kollégákat hogy bánjon velük mindenki emberségesen, amíg normálisan együttműködnek.
"Mit fogsz tenni, ha esetleg kiküldenek egy “valódi” háborúba?"
Elsírja magát a kis páva aztán beül pár évre valami egyetemre. Az ilyenek oda valók.
2021. szept. 24. 10:27
22/28 anonim válasza:
Nem, nem az. Nehéz és embert próbáló embernek megmaradni a helyzetedben. Kitartás!
2021. szept. 24. 20:52
23/28 árokpart válasza:
Kopaszok erősködnek? Akkor bizony réges-régen nem kis baj van a mi Honvédségünkkel. Régebben a kopaszok meghúzták magukat és örültek ha velük nem szúrnak ki , nemhogy erősködjenek. Úristen mi van itt?
2021. szept. 24. 22:21
24/28 árokpart válasza:
Úgy látom itt mindnekinek elment az esze. Ha ilyenek a katonáink akik itt irogatnak akkor inkább ne legyen hadseregünk.
2021. szept. 24. 22:23
25/28 árokpart válasza:
A magyar jövő akkor sem az erőszakos rendvédelmi szerveké, hanem a kifinomult, fiatalos, dinamikus, tanult rendőrhölgyeké és uraké. Ugyanis a magyar ember nem erőszakos, sőt néha túlságosan is szabálykövető.
2021. szept. 24. 22:35
26/28 anonim válasza:
Kérdező, szerintem te nem vagy katona :D valahol olvashattàl valamit ami nem tetszett a finom lelkecskédnek, és most itt próbálsz arctalanul név nélkül a katonák bőrébe bújni, és innen kapni megerősítést hogy te milyen jó ember vagy :D ilyenek nem kellenek a seregbe :) menj el szeretetszolgálatosnak, és vigyék nekik kaját ha annyira sajnálod őket…
Egy másik katona aki látta hogy ezek milyenek….
2021. szept. 25. 12:36
27/28 anonim válasza:
Utolsónak teljesen igaza van! A kérdező egy liberálbolsevik idióta, semmi több.
2021. szept. 25. 16:46
28/28 anonim válasza:
Jól látja a #26-os a kérdező sosem volt katona, a kérdés tartalmából látszik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!