Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerződéses katona vagyok pár...

Szerződéses katona vagyok pár éve, rengeteget járok a határra. Gáz ha az ottani dolgok megviselnek?

Figyelt kérdés

Egyszerűen iszonyat nyomasztó számomra ahogy szenvednek ott az emberek és megsajnálom őket. Természetesen vannak olyan balhés tróger pofátlan arcok akiket annyira nem.

Ettől én most tényleg hazaáruló vagyok? Csak mert kaptam már ilyen megjegyzést amiért próbáltam ösztönözni a kollégákat hogy bánjon velük mindenki emberségesen, amíg normálisan együttműködnek.

2021. szept. 23. 11:04
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
75%

Nem gáz, ill. az emberséges viselkedés mindenképpen helyénvaló.

De miért, most is állandóan jönnek a határon át? Mert a médiában ez nem jelenik meg, pedig mindegyik oldal hírforrásait figyelem.

2021. szept. 23. 11:09
 2/28 anonim ***** válasza:
91%
Nem gáz, egyszerűen csak azt mutatja, hogy lelkileg az átlagnál érzékenyebb, empatikusabb vagy. Nem érdemes erőltetni az olyan foglalkozásokat, ahol szenved az ember, mert az nála előbb-utóbb testi tünetekben is megnyilvánul majd (magas vérnyomás, gyomorfekély, alkoholizmus, drogfüggőség stb.).
2021. szept. 23. 11:11
 3/28 anonim ***** válasza:
42%

1: akkor nagyon rossz médiát figyelsz. Próbálj normális forrásokból tájékozódni:

Több mint ezer határsértő egy hétvégén.

[link]

2021. szept. 23. 11:31
 4/28 anonim ***** válasza:
55%

Gáz.

Nővérnek sem megy, aki nem bírja a vért.

Gondolj arra, hogy mennyi embert bántottak a migránsok és mekkora károkat fognak okozni, ha még többen lesznek.

Az ellenség nem sajnálatra méltó.

2021. szept. 23. 11:45
 5/28 anonim ***** válasza:
25%
Korrekt ötöske. És még amelyik nem is sorozatgyilkos az is hatalmas anyagi károkat okoz, magánbereknek, az államnak, a szállító cégeknek. Kártékonyságuk nem ismer határt és mindenre kiterjed a rombolásuk, pusztításuk, ami csak az útjukba kerül.
2021. szept. 23. 11:54
 6/28 anonim ***** válasza:
46%

Igen gáz. Ha szociálisan érzékeny vagy, akkor szerelj le. A te feladatod ott nem a sajnálkozás, hanem hogy rendet tarts.

Ha ennyire sajnálod őket akkor egyenruha le, és mehetsz karitatív munkára hogy rendben legyen a kis lelked.

(üdv egy másik katona)

2021. szept. 23. 12:01
 7/28 árokpart ***** válasza:
20%
7-es Jézusom pedig reméltem, hogy a katonaság hasonlóan működik manapság már mint egy segítő szervezet. A mai világban már nem nagyon van szükség erőfitoktatásra.
2021. szept. 23. 12:11
 8/28 anonim ***** válasza:
80%

#8-as azt úgy hívják Vöröskereszt.

Kevered a fogalmakat.

2021. szept. 23. 12:17
 9/28 anonim ***** válasza:
66%

8.

A honvédség dolga a haza védelme.Nem a migránsok támogatása.

A dolguk,hogy a határokon kívül tartsák őket.

Az ellenség nem minden esetben fegyverekkel,tankokkal,harci repülőkkel támad.

2021. szept. 23. 12:36
 10/28 Jeffrey Spender ***** válasza:
74%
A komplett harmadik világot nem akarod a kebledre ölelni ?
2021. szept. 23. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!