Mi a véleményetek arról hogy az orosz kormány szerint ők igazából nem is rohanták le Lengyelországot a második világháborúban?
2021. szept. 17. 20:21
1/7 anonim válasza:
Meg kellene kérdezni tőle, hogy akkor miért maradtak itt 40 évig a felszabadítás után.
2/7 anonim válasza:
Nálunk az oroszbarát kormány minek tartja? Megszállásnak vagy felszabadításnak?
3/7 anonim válasza:
Rákerestem, az oroszok ránk is acsarkodtak, ebben az egy ügyben nem csicskult be nekik Viktor:
Nácizva, horthyzva ment neki Orbánnak az orosz külügyi szóvivő | Mandiner
4/7 anonim válasza:
Ha Szulejmánt megkérdezték volna 500 évvel ezelőtt ki volt az agresszor akkor rávágja hogy a magyarok. Soha senki sem fogja elismerni hogy támadott, mindig a másik ország a hibás. Mondjuk érdekes helyzet az elcsatolt területek... az Ukránoknál van egy része, ha nagyon felmerül a nacionalizmus akkor agyalhat rajta az EU hogy melyik ujját vágja meg.
5/7 anonim válasza:
Ez mindíg így volt a felelősséget senki sem vállalja
Az usa sem nyilatkozik az iraki háborúról stb megszállásként hivatalosan.
6/7 kretens válasza:
Az Afrikai front szerintem teljesen felesleges volt 1940-1943-ig.Ha Rommel hadseregét ami közel kétszáz ötvenezer katonából hétszáz tankból és 400 repülőből állt ha bármely Szovjet frontszakaszon pluszban rendelkezésre állt volna talán nyugvópontra helyezhették volna a háborút.Tehát nem is nyertem nem is vesztettem kifáradt volna mindkét hadsereg és kényszer fegyverszünet jöhetett volna létre.
7/7 anonim válasza:
#6 az afrikai front az olaszok ökörködése miatt alakult ki, bár valószínű az olaj miatt így is úgy is kialakult volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!