A nők miért lehetnek "kommandósok" a rendőrségnél? A tek -nél is vannak nők a műveleti egységbe ha jól tudom.
Figyelt kérdés
Mielőtt bárki trollkodásba kezdene, semmi bajom ezzel, csak azt hittem a rendőri különleges egységek kommandósai csak férfiak.
cikk a témában, bár nem friss de akkor is .
Más országokba is vannak csajok a kommandósoknál? PL Amcsi S.W.A.T egységnél stb.
köszi.
2021. szept. 16. 18:22
11/18 A kérdező kommentje:
Mi lenne ha a kérdésen lovagolnátok?
2021. szept. 17. 14:49
12/18 anonim válasza:
"Kezd cikinek lenni a pártfunkcionáriusság? Vagy majd megint jöttök a régi jó dumával, hogy belülről bomlasztottátok a rendszert?"
Én a fideszeseket is falhoz állítanám egy puskacső végén, de csak utánatok ;-) A te értelmi szinted idáig terjed, kétbites üzemmódban fideszezel mindenkire, aki nem ért egyet a beteg, ostoba világnézeteddel.
13/18 anonim válasza:
#12 nem baj, nem sértődök meg.
14/18 anonim válasza:
A nők simán kommandírozhatnak pl egy kantinban. Ha leteszel egy katona elé egy jó paprikás krumplit, akkor biztos megnyeri a csatát.
15/18 anonim válasza:
Valószínűleg azért, mert vannak olyan műveletek, melyekhez jól jönnek. Beépülés pl. Igen kevés nő alkalmas rá az extra fizikai pszichikai terhelés miatt.
16/18 A kérdező kommentje:
15 köszi végre értelmes válasz. Ezt értem, de a cikk azt írja amit linkeltem, hogy a tényleges akció csapatba (nem tudom mi a neve) is bekerülhetnek, én ezt a részét nem értem, ez nem sok egy nőnek?
2021. okt. 5. 12:21
17/18 anonim válasza:
Egy átlagos nőnek az adottságai nem felelnek meg erre a szakmára. Itt a két hölgyet sem tették a tűzvonalba. Vannak azonban nem átlagos nők, akiknek a fizikai ereje és ügyessége megfelel a követelményeknek. Ez a nők igen kis százaléka csak. A menzeszt meg vagy tablettával, vagy hormonspirallal ki kell iktatni…
18/18 A kérdező kommentje:
Köszi a Hajni nevű nő volt tudtommal az első nő aki éles bevetésen vett részt, valami BP is bankrablásnál.. talán 2006 ban... azt biztosan olvastam , ott volt a csapatban,
2021. okt. 6. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!