A nők miért lehetnek "kommandósok" a rendőrségnél? A tek -nél is vannak nők a műveleti egységbe ha jól tudom.
Mielőtt bárki trollkodásba kezdene, semmi bajom ezzel, csak azt hittem a rendőri különleges egységek kommandósai csak férfiak.
cikk a témában, bár nem friss de akkor is .
Más országokba is vannak csajok a kommandósoknál? PL Amcsi S.W.A.T egységnél stb.
köszi.
#1 A mávnál dolgoznak nők is.
A tűzoltóságnál sincs diszkrimináció, igazából sosem volt kitétel hogy csak férfiak jelentkezhetnek. Csak rohadt nehéz a fizikai felmérő, egy átlag nő nem bírja azt.
A biológiát hiába próbálod átbszni nem fog menni
"#1 A mávnál dolgoznak nők is."
Csak nem mozdonyvezetőként. Asszem a hatályos mtk megszabta a nők által emelhető teher nagyságát és a cavarkapocs tömege ezen a határon felül van, ezért nagyon sokáig ( talán még most sincs ) nem indult nők számára mozdonyvezető képzés, csak motorvonat.
Ausztriában, Németországban, Svájcban simán vannak mozdonyvezető nők, de ott láttam már vonulós tűzoltóknál csajt! :)
Erre céloztak amikor a középkorban leragadást említették.
Nyilván, aki figyelembe veszi a biológiai és némi adottságokat, tehát a természet törvényeit, az le van ragadva a középkorban. Bezzeg ti már olyan haladóak vagytok, hogy kitaláltatok még huszonöt másik nemet.
#6 nah, már megint kezdődik... Figyu, legyen petíció: le a női súlyemeléssel, ott is többet emelnek, mint 20 kiló. Aztán ott van a cselgáncs és a női futball is csak mezcseréből álljon.
Na, másszál szépen vissza orbán seggébe!
Pontosan azért van külön férfi és női verseny ezekből, mert a két nem eltérő biológiai adottságokkal rendelkezik. Ez pont, hogy engem igazol, te ostoba libsi xar. Ti vagytok azok, akik próbálják elmosni a nemek közti különbségeket, sőt újabban már a hagyományos nemi felosztást (ami konkrétan az emberi biológia alapja) is alapjaiban kérdőjelezitek meg. Egyébként nem vagyok fideszes, csak egy normálisan gondolkodó, normális ember. Ez rólad nem mondható el.
"te ostoba libsi xar"
"Egyébként nem vagyok fideszes"
Kezd cikinek lenni a pártfunkcionáriusság? Vagy majd megint jöttök a régi jó dumával, hogy belülről bomlasztottátok a rendszert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!