Szerintetek Orbán Viktor befogadja a menekülő afgán elnököt?
Figyelt kérdés
2021. aug. 15. 16:25
3/7 belapus válasza:
Azt hamarabb el tudom hinni róla, hogy valamiképpen fogságba ejti, és valamilyen előnyért cserébe átadja a táliboknak.
4/7 anonim válasza:
Miért akarna pont ide menekülni? Remélem, nem jut ilyesmi az eszébe.
5/7 anonim válasza:
Nem kizárt, de ha ide is hozzák, azt titokban fog zajlani, az amerikaiak fogják intézni, felügyelni valami titkos CIA bázison.
Nem olyan fontos a régiónk, de például érdekességként megjegyzem, hogy amikor az amerikaiak elfogták Khalid Sejk Mohamedet Afganisztán megszállása után, akkor Lengyelországba vitték.
6/7 anonim válasza:
Leboltolják majd egymás között ki viszi a "nyereményt". Az afgán elnök szerintem inkább az USA-ba pályázna nem hozzánk, de ettől az USA még lehet rásózza az EU valamelyik országára.
7/7 Kecskeember válasza:
A legnagyobb idióta lenne, ha ez lenne az első számú ország ahova menekülne.
Mi is jobban járunk, mert úgy hallottam, hogy az ottaniak finomnak tartják a pálinkánkat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!