Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha sorozáson kellene megjelenn...

Ha sorozáson kellene megjelenned, szorongnál a meztelenre vetkőzés miatt?

Figyelt kérdés
sorozás, vetkőzés, meztelen

2021. aug. 9. 21:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
31%
Szoronganék, mert meleg vagyok, és félek, hogy kitúdodna, ahogy feláll a többi meztelen férfire.
2021. aug. 9. 22:01
 12/23 anonim ***** válasza:
91%

https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=vetk%C5%91z..

Ezeket mind te tetted fel kérdező? Mert egyrészt ugyanazok a kulcsszavak, másrészt az összesnél le van tiltva a kérdező, ami nem lehet véletlen :DDD

2021. aug. 9. 22:28
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Sorozáson nem kellett meztelenre vetkőzni, a bevonuláskor kellett zuhanyozni is, ott kellett levetkőzni. Edzésen, uszodában is meztelenül zuhanyzom a többiek előtt, nem szorongok. A bevonuláskor sem a meztelenség miatt szorongtam, hanem az egész folyamat volt rossz.
2021. aug. 9. 22:51
 14/23 anonim ***** válasza:
95%
Na ha engem besoroznak, akkor azt nem viccből teszik. Szóval azon aggódnék, hogy golyófogó leszek.
2021. aug. 9. 23:55
 15/23 anonim ***** válasza:
76%
Ha engem be akarnának sorozni én biztos elfutnék. Ha nem tudnak elkapni akkor nem tudnak levetkőztetni sem.
2021. aug. 10. 00:14
 16/23 anonim ***** válasza:
88%

Alsónadrágig kellett vetkőzni (kb. mint a strandon). A sorozóbizottság nem a pöcörődre volt kíváncsi, hanem az általános fizikai állapotodra, illetve hogy van-e olyan elváltozás, probléma (pl. súlyos gerincferdülés) ami külsőleg is látszik és alkalmatlanná tesz a katonai szolgálatra.

A melegeket nem azért szuperálták ki mert féltek bagzani fognak a katonák. Hanem mert céltáblájává váltak a többi katonának, a szekálások miatt volt ebből pár öngyilkosság.

#15 nem tudnál elfutni, ha nagy a gebasz lezárnák a határokat és vinnének akár menni akarsz, akár nem.

2021. aug. 10. 11:13
 17/23 anonim ***** válasza:
89%
Sorozàsnàl nem kellett meztelenre vetkôzni, alsógatyàra viszont igen.
2021. aug. 10. 13:52
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

#11: Abban a helyzetben nem hinném, hogy a meztelen férfi testeken és a szexen gondolkodnál, akármennyi meztelen férfi is van körülötted. Minimális mértékű stressz és bizonytalanság is simán akadályozza a merevedést. Szóval nemigazán lenne olyan gondod, hogy egy spontán erekció befigyel és kínos helyzetbe kerülsz.

Egyébként a kérdésre válaszolva, ha olyan helyzet van, hogy sorozzák az embereket(békeidőben ugyanis fel van függesztve már régóta), akkor az kb. a legkisebb gond, hogy meztelenre vagy alsógatyára kell e vetkőzni egy rakat ismeretlen ember előtt.

2021. aug. 11. 06:03
 19/23 anonim ***** válasza:
Amikor én voltam sorozáson, meztelenre kellett vetkőzni. Senki nem figyelte a többieket és nem is takargatta magát.
2021. aug. 11. 07:57
 20/23 anonim ***** válasza:

"rakat ismeretlen ember"

Tudjátok hogy volt az a sorozás? Születési hely szerint, tehát újra láthattad az összes óvodás csoportársadat, a komplett általános iskoládat a másik három iskolát a telepről, az egykorú szomszédaidat meg azokat is, akik tíz éve elköltöztek...

2021. aug. 11. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!