Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha bevezetnék a sorozást...

Ha bevezetnék a sorozást szerinted csoportos orvosi vizsgálat lenne?

Figyelt kérdés
orvosi

2020. szept. 22. 12:09
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudom,szerintem igen.
2020. szept. 22. 12:28
 2/5 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
49%

Én az utolsó években voltam sorozáson, akkor sem volt csoportos, azóta meg sokkal kevesebb fiatal lett.

A vizsgálaton meg le se kellett vetkőzni, csak megkérdezték, hogy egészséges vagyok-e.

2020. szept. 22. 12:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, régen is az volt. Korlátozott számban áll rendelkezésre egészségügyi erőforrás, legpraktikusabban "csoportosan" lehet a vizsgálatokat lefolytatni.

Annyit megjegyeznék, hogy attól még egyesével mész a sorozóbizottság elé és ott vetkőzöl le, nem 100 ember egyszerre. A csoportos vizsgálat csak annyit jelent, hogy koncentráltan, egy időpontban jelentkeznek vizsgálatra (és kevesebb idő jut 1-1 emberre).

Szerencsére mondjuk nincs tervben a sorállományú tömeghadseregre történő visszatérés - ez már a XXI. század, mások a követelmények.

2020. szept. 22. 12:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne reménykedj.
2020. szept. 22. 14:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Ugyan, azelőtt se volt már ez jobban túlzásba víve, mint az a tipikus iskolai orvosi vizsgálat... Olyan "nudista filmjelenetekre" ne számíts.

"Van-e maguk közt lúdtalpas, színtévesztő vagy siket?"

CSEND

Beírták, hogy nincs. Ezeket a sorozókat is csak az érdekelte, mikor mennek már aznap haza... Legalább is az utolsó években már ez volt. Úgyis lehetett tudni, hogy a 90% mindenféle sose járt ott főiskolák ürügyén el fogja lógni az egészet, addig, míg be nem szűnik az egész.

2020. szept. 22. 15:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!