Meddig tűrjük még Ukrajna provokációit? Mikor annektáljuk végre Kárpátalját?
Most épp az ukrán ombudsman száját hagyta el, hogy aki nem ukránul beszél, az tűnjön el az országból.
Magyarország, Lengyelország, sőt Románia is felléphetne katonailag is az ukrajnai kisebbségei védelmében végre.
Meddig tűrjük, hogy egy ilyen csövesbánat ország csicskáztasson minket NATO országokat?
"szinte 100%-ban magyar Temesvár"
Temesvár még csak magyar többségű sem volt soha, németek lakták.
#13 voltam:
Ezzel nem azt mondom, hogy nem vagyok híve a revíziónak, teljes mértékben az vagyok, de egy területet nem fegyverrel lehet hosszútávon megszerezni, hanem a magyarok számának a gyarapításával. Ha a szíveden viseled az ottani magyarok sorsát, akkor költözz oda, vedd fel az ukrán állampolgárságot, alapíts ott családot.
A magam részéről Erdélyben élek, és bár 3-szor nagyobb fizetés ígért egy magyarországi cég (mint amennyit itt kapok), eszembe sincs elmenni. Ez a biztos és hatékony módja annak, hogy Erdély visszakerüljön Magyarországhoz.
@Kérdező:
Aha, pont a libsik közé besimuló Jakab Péter fogja felszabadítani Kárpátalját Gyurcsány Ferivel karöltve, aki szerint Romániában csak románok, Ukrajnában csak ukránok élnek.... Ja, biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!