Jó lenne, ha augusztus 6.-és9.-ét atommal a békéért napnak neveznék el?
Figyelt kérdés
#Augusztus 6-9 #Atommal a békéért nap
2021. aug. 6. 07:40
1/35 anonim válasza:
Az atommal a világuralomért elnevezés helytállóbb lenne.
2/35 anonim válasza:
Az az érzésem, ennek épp anyi értelme van, mint a vasutasnapnak.
De hogy lenyugodj, kérlek gondolj bele, hogy az emberiség a kérdésedtől függetlenül is minden évben fejet hajt az áldozatok előtt.
3/35 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi. De én pont azért mondom, mert milliókat mentettek meg
2021. aug. 6. 08:56
5/35 anonim válasza:
Lezárta a háborút, de elég nagy tiszteletlenség lenne azokkal szemben békésnek nevezni a dolgot akik az atombomba poklában haltak meg kínok között.
6/35 Jeffrey Spender válasza:
Hány kérdést fogsz még az Atombombázásról feltenni ?
7/35 BlackSword válasza:
Annyi értelme lenne, mint kefélni a szüzességért... de tényleg uncsi vagy már...
8/35 A kérdező kommentje:
Te meg hülye
2021. aug. 6. 20:55
9/35 BlackSword válasza:
Ez már volt... tényleg uncsi vagy... keress valami hobbit, itt komolyan beszélgetünk a történelemről, de te csak annyit értesz belőle, hogy aki nem ért veled egyet, az hülye... legalább egy retardáltat, vagy egy idiótát írtál volna... de még ez sem... na de mindegy is, Tőled ezt most bóknak veszem...
10/35 A kérdező kommentje:
Azért nézek hülyének mindenkit, aki nem ért velem egyet, mert-mivel szerencsére szólásszabadság van- elmondhatom ugyan a véleményed, de én egy Amerika+Wintson Churchill fán vagyok, és szerintem milliókat mentettek meg az atombombát, és lerövidítették a háborút. Erre több bizonyíték is van, és ha akarod priviben küldök egy párat, plussz beszélgetek veled erről
2021. aug. 6. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!