A magyar katonaságon milyen kiképzés van?
Ez sok mindentől függ.
Egy tartalékosnak nem kell különsebben edzettnek lennie. Dagadt öregemberek is vannak köztük. Mondjuk én ezt nem engedném mert szerintem szégyen hoz az egyenruhára de ez van.
harcoló alakulatoknál meg ha nem csak közkatona akarsz lenne, hanem altiszt, akkor azért ott nem árt a jó erőnlét. Futni mindenképp kell tudni
2
Én tisztelem aki egész életében katona volt, de egy elhanyagolt igénytelen test az rontja a honvédség presztizsét. És itt most nem a sörhasra gondolok, hanem a tényleg mangalicakanokra.
5
:D hát örülök hogy sikerült valakit megnevettetni. :) a nevetés jó, egészséges.
A fizikai 3200 méter futás. Van erre egy szintidő már fogalmam sincs mennyi, de én 24 évesen 15 perc alatt futottam, az megfelelő volt.
Fekvőtámasz van még, meg felülés. Ezek sem egy nagy valami. Igazából azt mondanám neked, hogy aki erre sem képes azt tényleg ne menjen katonának, mert az lusta és akaratgyenge.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!