Mi a véleményetek erről a honvédségi zaklatási ügyről?
"A nő vastagon hibás. Sőt!"
Ez szerintem is ígyvan, mindamellett hogy a felettese is hibás milyen vezető az ilyen???? mint ember is hitvány. sőt a nő felettesének a felettesei is hibásak, mi az hogy megszünteti a vizsgálatot a felettes parancsnok egy ilyen ügyben.
Az egy vicc.
Gondolom az a szitu, hogy amíg játszott a magasabb beosztás a nőnek, addig benne volt ő is, hogy szopkodja a farkát a főnöknek, sőt ha jól tudom arról is szó volt, hogy a lányával hármasban ápolják le a főnit.
Aztán amikor rájött, hogy nincs semmilyen beosztás, akkor hirtelen már zaklatás...meg erőszak.
Azért ehhez pofa kell, a férje gondolom most pislog, hogy a feleségét rendszeresen mások tolták.
Sajnos hogy kezd kialakulni vagy már ki is alakult egy olyan gyakorlat hogy csak a zaklató a felelős egy ilyen munkahelyi szexkapcsolat miatt holott aki családanyaként élvezi ezt a szexkapcsolatot és ráadásul még elfogad ezért pluszjuttatásokat a zaklatótól az szerintem ugyan olyan hibás.
Ha ez a nő rögtön az első esetnél zaklatásra hivatkozott volna akkor minden tiszteletem az övé lenne mert a házastársi hűség fogadalmához hűen járt volna el és nemalázta volna meg a férjét és a családját.
Ez olyan mintha a gyilkost elitélik és a felbujtó büntetlenül élhet tovább, miközben tudjuk hogy mind a ketten bűnösök.
Nekem túl zavaros a sztori.
Mikor volt, miféle kényszer volt, nem szeretem az áldozatot hibáztatni, de nem tűnik áldozatnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!