Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a honvédségi zaklatási ügyről?

Figyelt kérdés

#szex #családanyák zaklatása #családanyák megcsalják a férjüket #családapák megcsalják a feleségüket
2021. júl. 3. 14:09
A kérdező szavazást indított:
jogos a zaklatás vádja.
mért csak most jutott a nőnek eszébe hogy őt zaklatják?
a honvéd vezérkar tehet erről. nemakarják elítélni a zaklatókat.
A honvédségnél a felettesek mindent megtehetnek.
26 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
30%
A nő vastagon hibás. Sőt!
2021. júl. 3. 14:17
 2/9 A kérdező kommentje:
Ebben az ügyben arról senki sem beszél hogy a nő is meg a főnöke is nagyonjól elvoltak amíg a nő nem érezte úgy hogy őt zaklatják. Két családos ember nyugodtan jácadozik a munkahején munkaidőben, ez erkölcsileg rendben van? ennyire nincs mit csinálni munkaidőben a honvédségnél? unatkoznak az emberek? nem kellene pár munkahejet megszüntetni?
2021. júl. 3. 14:19
 3/9 A kérdező kommentje:

"A nő vastagon hibás. Sőt!"

Ez szerintem is ígyvan, mindamellett hogy a felettese is hibás milyen vezető az ilyen???? mint ember is hitvány. sőt a nő felettesének a felettesei is hibásak, mi az hogy megszünteti a vizsgálatot a felettes parancsnok egy ilyen ügyben.

2021. júl. 3. 14:24
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
Igazad van. Te vagy a legjobb!
2021. júl. 3. 15:25
 5/9 anonim ***** válasza:
43%
"Ebben az ügyben..." Milyen ügyben?
2021. júl. 3. 15:32
 6/9 anonim ***** válasza:
90%

Az egy vicc.

Gondolom az a szitu, hogy amíg játszott a magasabb beosztás a nőnek, addig benne volt ő is, hogy szopkodja a farkát a főnöknek, sőt ha jól tudom arról is szó volt, hogy a lányával hármasban ápolják le a főnit.

Aztán amikor rájött, hogy nincs semmilyen beosztás, akkor hirtelen már zaklatás...meg erőszak.

Azért ehhez pofa kell, a férje gondolom most pislog, hogy a feleségét rendszeresen mások tolták.

2021. júl. 3. 16:16
 7/9 A kérdező kommentje:

Sajnos hogy kezd kialakulni vagy már ki is alakult egy olyan gyakorlat hogy csak a zaklató a felelős egy ilyen munkahelyi szexkapcsolat miatt holott aki családanyaként élvezi ezt a szexkapcsolatot és ráadásul még elfogad ezért pluszjuttatásokat a zaklatótól az szerintem ugyan olyan hibás.

Ha ez a nő rögtön az első esetnél zaklatásra hivatkozott volna akkor minden tiszteletem az övé lenne mert a házastársi hűség fogadalmához hűen járt volna el és nemalázta volna meg a férjét és a családját.

Ez olyan mintha a gyilkost elitélik és a felbujtó büntetlenül élhet tovább, miközben tudjuk hogy mind a ketten bűnösök.

2021. júl. 3. 19:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez van amikor főnök-beosztott kefélget és kiborítja a beosztott a bilit. Amíg megvoltak az előnyök addig okés volt a dolog, de valamin borult a story. Most mindkettőt elmeszelik. Szerintem teljesen jogosan, aki a beosztottját kefélgetni azt előnyökhöz juttatva az meg is érdemli. A nőt meg szépen félretolják és kiutálják majd mindenhonnan és csendben leszerelik, ki fogják csinálni. Nem szándékosan, de minden parancsnok tudni fog a story hátteréről és nem akarja majd hogy ő legyen a következő felnyomott célpont.
2021. júl. 5. 21:51
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem túl zavaros a sztori.

Mikor volt, miféle kényszer volt, nem szeretem az áldozatot hibáztatni, de nem tűnik áldozatnak.

2021. júl. 6. 11:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.