Ékszereket mennyire tolerálják a honvédségnél?
Figyelt kérdés
Hordok egy szimpla arany nyakláncot , még 5 éve kaptam ajándékba. Ezen kívül egy egyszerű karórát az idő megnézésére. Ezeket mennyire tolerálják majd a seregbe? Szeptemberbe tervezek bevonulni.2021. júl. 1. 02:53
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem probléma, de ha egy csatában megcsillan az ellenség szemében akkor semmi jóra nem számíthatsz.
2/3 anonim válasza:
Nyaklánc, karóra nem probléma. Karikagyűrű, egyéb gyűrű, karkötő probléma. Viselheted őket, de autóra szállásnál le kell venni őket.
3/3 anonim válasza:
Karóra maradhat, nyaklánc egyenruha alatt szintén. Viszont nem túl praktikus (főleg ha vékony lánc) a kiképzésnél magadon tartani amikor pl. laposkúszást vezetsz elő nyakig sárban dagonyázva. Ha elhagyod közben akkor nem fog a kiképződ tapsolni hozzá ha te vissza akarsz menni megkeresni a következő feladat teljesítése helyett. Szóval szerintem a kiképzésre még ne vidd magaddal, a szolgálati helyeden (főleg ha olyan típusú a feladat) már nem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!