Az űrkatonáink mikor fognak missziókat teljesíteni az űrben?
Figyelt kérdés
2021. máj. 16. 20:31
1/9 anonim 

válasza:

Amint orbán vezénylőtábornok úr kiadja a parancsot. Nem engedhetjük hogy az űrben is soros nevessen a végén.
2/9 anonim 

válasza:

Amikor a NATO katonákat fog küldeni a világűrbe, akkor könnyen lehet. Az USA hadseregében már külön fegyvernem van a felső atmoszférás és űrbéli hadviselésre. Magyarországon is NATO-előírás miatt volt ilyen képzés. Dehát a libsik ugye képtelen gondolkodni, és habzó szájjal orbánoznak ezért is.
3/9 anonim 

válasza:

Aztán ki ellen, meg hogy? Egyetlen űrhajós sem teljesít semelyik ország részéről katonai missziót a világűrben, max. szerelgetnek, pályára bocsátanak katonai funkciókra is használt műholdakat. Nincsenek űrkatonáink, csak az asztronauta képzés első fázisát megcsinálta pár ember akik foglalkozása történetesen katona (megjegyzem, Farkas Berci, sőt Gagarin is az volt - többnyire pilótákat szoktak kiküldeni, akik a fizikai terheléshez hozzá vannak szokva, csak az elmúlt pár évtizedben lett "divat" hogy 1-1 civil tudóst küldenek ki).
4/9 anonim 

válasza:

Nem vagyok szakértője a témának, de az ember nyilvánvalóan az űrben is terjeszkedni, gyarmatosítani fog a jövőben. Mostanra jutott el oda a technológiai fejlettség, hogy az országok elkezdtek erre készülni.
Az US Armyban például 2019-ben vált ki a Space Force a légierőből, és lett önálló fegyvernem.
5/9 anonim 

válasza:

Bocs, nem olvastam végig a kommentedet, azt hittem, hogy nekem szól. De mindegy, a link érdekes lehet. :)
6/9 anonim 

válasza:

#4 igen terjeszkedni fog mondjuk úgy 100 év múlva... a jelenlegi technológiai színvonal kb. arra elég hogy méregdrágán feljuttassunk embereket és többnyire élve vissza is jöjjenek. Minden a létfenntartáshoz szükséges dolgot - oxigént, élelmiszert, vizet, eü. eszközöket, alkatrészeket stb. - a földről kell utána küldeni. Terjeszkedni majd akkor fogunk, ha a feljuttatott eszköz többet hoz, mint visz és olcsóbban állít elő a világűrben bármit mint lent a földön. Addig csak látogatunk, de nem élünk a világűrben, sem más bolygón. Közben még olyan "apróságot" is ki kell találni hogyan lehet kezelni, elejét venni a hosszú távon fennálló alacsony gravitációs környezet miatti egészségügyi problémáknak.
7/9 anonim 

válasza:

Mindez igaz, ettől függetlenül láthatod, hogy világszinten megindult már az ezzel kapcsolatos felkészülés.
9/9 anonim 

válasza:

2030-ban a harmadik világháborút a (z)űrben fogja megvívni Bazi Joe meg Szergej, de lehet majd becsatlakozik a kis háborúsdiba Hans is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!