Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerintetek jó ötlet lenne?

Szerintetek jó ötlet lenne?

Figyelt kérdés
Vadászpilóta akarok lenni az Amerikai Egyesült Államokban. Angolul már tudok, az nem akadály. Szerintetek jó ötlet? Megtanulnék repülni meg gyilkolászni szívesen. Ne nézzetek betegnek, de Én ezt akarom. Csak a véleményetek érdekel, ne próbáljatok lebeszélni róla.
2010. aug. 23. 22:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező!A véleményem változatlan.Te nem vagy normális.Pont az ilyen embereknek kell legtávolabb tartaniuk magukat a katonaságtól.Ez nem előítélet.Aki ilyeneket írkál,mint te,annál nem stimmel valami.A te kezedbe nem szabad fegyvert adni.
2010. aug. 25. 15:26
 12/16 A kérdező kommentje:
Tudod, pont ezért írtam ki ezt a kérdést. Érdeklődtem mások véleményéről, de mostmár leszarom. Utálatos vagy, nem is ismersz, és már pschyiáter módra megmondod hogy mi a bajom. Hihetetlen milyen pofátlan emberek vannak az Interneten... És ki mondta hogy arab embereket akarok én gyilkolászni?! Én a gonosz, tróger ellenségeket akarom kinyírni akik pl. háborút provokálnak egy gyengébb ország ellen. Ja, és egy kis illemtan: egy üdvnek örülnék, az a minimum te paraszt...
2010. aug. 26. 13:24
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Tán te köszöntél itt bárkinek is? Na ki is az igazi paraszt?

Egyébként, az az ember aki 9 éves kora óta arra vágyik hogy embereket ölhessen az tényleg nem normális...

2010. aug. 27. 03:56
 14/16 anonim ***** válasza:

"Ne ítélj el egy kérdés alapján! Ezt akarom már 9 éves korom óta"

10évesen sose leszel pilóta, ja és osztom azok véleményét akik baromnak néznek téged mivel AZ IS VAGY!

"Gyilkolászni" te olyan retardáltsági szinten vagy, hogy egy cserepes kaktusz alkalmasabb vadászpilótának mint te...

Keríts egy barátnőt mackótestvér, azt elmúlik a gyilkolászási vágyad:)

2010. aug. 27. 12:25
 15/16 A kérdező kommentje:

Szííííííííasztok!

15 vagyok, van barátnőm and you can go fornicate yourselves with iron rods. =D

2010. aug. 29. 00:10
 16/16 anonim ***** válasza:

Ilyen b*zis szónyújtással meg az angol szlengekkel van barátnőd? Sajnálom szegényt akár kövér akár csúnya akár olyan buta hogy egy ilyen brumi medvét választ mint te...

No de elég az OFF-ból soha az életbe nem leszel pilóta és álljál le a shooter játékokkal, 15évesen inkább verd ki anyád fiatalkori poszterére:)

Ja és remélem derékba törtem a betegesen béna álmodat, na csá többet nem látsz:)

2010. aug. 29. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!