Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerintetek jó ötlet lenne?

Szerintetek jó ötlet lenne?

Figyelt kérdés
Vadászpilóta akarok lenni az Amerikai Egyesült Államokban. Angolul már tudok, az nem akadály. Szerintetek jó ötlet? Megtanulnék repülni meg gyilkolászni szívesen. Ne nézzetek betegnek, de Én ezt akarom. Csak a véleményetek érdekel, ne próbáljatok lebeszélni róla.
2010. aug. 23. 22:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

USA állampolgárrá kell válnod

Ha ezt nem tudod megcsinálni kb 20 éves korod előtt nem sok esélyed van.

Sőt szerintem még a US légierőn belül is kinéznének, mert számukra így is idegen lennél.

Egyszerűbb ha itt Mo-on tanulod ki, ígyis úgyis kimész a világ másik felére gyilkolászni mert bizonyos érdekek megkívánják.

2010. aug. 23. 22:24
 2/16 anonim ***** válasza:

Igen,a végejó, de az eleje nem... A magyar légiérőhöz miért "ciki" menni? Mert magyar? Amúgy ha pilóta szeretnél lenni, ha jól tudom 3-4 nyelves profin kell tudni, és valami műszaki diploma is kell.

Amúgy jó a látásod? Jó a kondid?

Mert ha valamejik csak jó, az már nem elég...

2010. aug. 23. 22:27
 3/16 anonim ***** válasza:

Bocsánat. Előző vagyok.

Nem nyelves hanem nyelven.

2010. aug. 23. 22:28
 4/16 A kérdező kommentje:
Hát tudok magyarul, angolul meg alapfokon horvátul. Megfelel? A kondimra csak annyit, hogy kicsit mackós vagyok. Nem vagyok szemüveges.
2010. aug. 23. 22:37
 5/16 anonim ***** válasza:
És hogy szervezed meg, hogy felvegyenek? Vagy van oda valami toborzás? Egyébként, ha szívesen csinálnád, teljesen jó. Ott csak a teljesítményed számít, nem az, hogy honnan jöttél. És mondták nekem amerikaiak (most ezt nem tudom ellenőrizni), hogy a katonasághoz való belépéshez nincs szükség állampolgárságra se.
2010. aug. 23. 22:41
 6/16 anonim ***** válasza:
35%
Atom hülye vagy erről ennyit !!!
2010. aug. 24. 00:31
 7/16 anonim ***** válasza:
44%
hallod ez k*rva jó ötlet!!! nekem eddig hogy nem jutott eszembe...XD
2010. aug. 24. 04:15
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Szeretnél gyilkolászni?Ne menj katonának.Nem való elmebetegeknek.Egyébként sem egyszerű bekerülni.Diploma,kiváló fizikai állapot,kiváló egészségügyi állapot,kiváló pszichikai(ez nálad már bukott)állapot,szerencse.Ha annyira gyilkolászni akarsz,akkor fogj egy nagyítót ás erős napsütésben menj ki és égess meg néhány hangyát.Ott igazán érezheted,hogy milyen hatalmas és mindenható vagy te barom.
2010. aug. 24. 12:03
 9/16 A kérdező kommentje:
Ne ítélj el egy kérdés alapján! Ezt akarom már 9 éves korom óta! Háborúzni akarok! Én akarok lenni a legjobb!
2010. aug. 24. 21:22
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Miért akarsz embereket ölni?Azért hogy az USA 50centes benzinhez juthasson? És ezért legyilkolnál arab embereket akiknek csak az az egy bűnük, hogy kőolaj kitermelő van az országuk területén? És tudod, hogy a katonáknak életük végéig rémálmaik vannak, ahol újraélik azt amikor megöltek valakit?És, hogy többségük ebbe bele is tud őrülni?

Hát gratulálok neked, ehhez a remek ötlethez!

2010. aug. 24. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!