Normandiai partraszállásnál ez a banda a tengelyhatalmak oldalán mennyire tudta volna meggyorsítani a partraszállást és mérsékelni az emberveszteséget?
2021. ápr. 15. 20:59
1/8 anonim válasza:
húzz már a fszomba a kitalált hülyeségeiddel nagyon idegesítő vagy már
2/8 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek nincs létjogosultsága.
Az ugye meg van hogy normandiánál nem a tengelyhatalmak szálltak partra?
Amúgy meg mit tudom én mennyire erős Goku. 1 nap alatt valószínűleg meg lett volna.
Jó hogy nem Saitamo-val akarod a kérdést feltenni
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
Meg a Hydrát és Vörös Koponyát.
5/8 anonim válasza:
Szerintem Logannal és testvérével versengve tépték volna ki a németeket a géppuskafészkekből :)
6/8 anonim válasza:
A Szövetségesek meg szólnak a bosszúállóknak, meg Superman-nek, Batman-nek nem? A következő értelmetlen kérdésed meg az lesz hogy mi lett volna ha Mátyás Király fekete seregében harcol a dragon ball?
7/8 anonim válasza:
Képzeld el ha Jack Sparrow kirakja normandiában a pókembert.
Egy óra múlva Berlinben Hitler bajucán is pókháló lett volna :)
Eva Braunnak meg kötött volna egy "háló" inget :)
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!