A francia idegenlégióban előnynek számít ha valaki több nyelven beszél, magas szinten?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 15. 01:01
2/9 anonim válasza:
A francia idegenlégióban nagyon sok ember van (mondjuk a többség) aki jobban beszél egy idegen nyelvet mint a franciát.
4/9 anonim válasza:
ahelyett hogy hetente felteszel kerdest a francia idegenlegiorol, inkabb szedd ossze az osszes kerdesedet es irj nekik egy emailt. mi ugyse fogunk tudni ebben segiteni, ketlem hogy egy francia idegenlegios itt toltene az ideje nagy reszet
5/9 anonim válasza:
Magyarországon igen, a légióban nem annyira. A külföldi légiós szimpla "végrehajtó katona" nem kell nyelveket tudnia, csak franciául hogy értse a vezényszavakat, végre tudja hajtani a feladatát. Nem fogják összekötőnek küldeni semmilyen NATO egységhez, sem a bevetés helyén a helyi lakossággal nem kell kommunikálnia. Ezt a francia tisztek végzik, a légiós hajtsa végre a feladatát amit a francia tiszttől kap és pont.
6/9 A kérdező kommentje:
Hmm. Nem teszek ki mindenhéten kérdést, ez a második kérdésem a témában...
Amúgy ha egy légiós tanult is és a munkáját is kiemelkedő szinten végzi, akkor juthat valahogy feljebb is, vagy ilyen nincs?
2021. ápr. 15. 20:41
7/9 anonim válasza:
Feljebb juthat ha kiemelkedően látja el a szolgálatát - tiszthelyettesi fokozatig. Tiszt kizárólag francia állampolgár lehet aki elvégezte a "tisztképzést" (egyetem).
8/9 anonim válasza:
4-esnek:
Én személy szerint a Légióban szolgáltam, úgyhogy tudok válaszolni a kérdésekre. :)
9/9 Legion Etrangere válasza:
8/8
Ok, kérdezek.
Mikor viselhet egy tiszt képi blanc-t és épaulettes de traditiont ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!