Magyarország megnyerte volna az 1848-49 es szabadságharcot ha a honvédség zeppelin léghajókat is bevetett volna a harcokban?
Az 1800-as évek közepére már tudtak volna valami zeppelin szerű léghajót épiteni a magyar mérnökök,volt alapanyag illetve gőzgép is a meghajtáshoz.
A magyar csapatok ezekkel a léghajókkal könnyen bombázhatták volna az osztrák Habsburg csapatokat és erődöket,illetve mélységi támadásokat intézettek volna a hátország ellen,ezzel is rombolhatták volna az ellenség moralját.
Győztünk volna ha a harci léghajókat is bevetjük az ellenségeink ellen?
Szia már hiányzott a mostani kérdések közül egy ilyen is.
Ma már volt egy léghajós harcászati kérdés, de ez is jó.
Habsburgok szerintem szájtátva nézték volna ezek mik a levegőben.Pár ágyút eldörrentettek volna , de nehéz lett volna eltalálni ezeket, így biztos menekülésre fogták volna.
Ha én harcoltam volna, egy személyben nyertem volna Muhinál, Mohácsnál, és megnyertem volna az összes többi ütközetet is egyedül.
Szerintem ez a válasz egyenértékű a kérdéssel.
#7/7 Komolyan válaszoltam.
Egyébként az európai hadszíntéren soha sem voltak ilyen szintű technikai különbségek.
"Egyébként az európai hadszíntéren soha sem voltak ilyen szintű technikai különbségek.„
De lehettek volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!