A magyar hadseregben mennyi a tiszt és mennyi a kozlegeny?
"a közlegény magyar megfelelője a közkatona"
Olyan sincs. Honvéd van. Töltsd már ki a szolgálati időd mielőtt választ írsz, vagy menj a baba mama rovatba!
"Nincs magyar hadsereg. Az a 10 csávó szerinted hadsereg? Ez olyan, mint a Süsüben, amikor volt a 2 fős hadsereg, és a hadsereg felének fájt a foga, a másik fele meg belelépett egy szögbe..."
Könyörgöm, öljétek már meg magatokat, magyarellenes agyhalottak.
12
Megjött a Tescos Horthy 😂😂 a H&M-es díszmagyar😂 a mondvacsinált nagymagyar. Hagyjuk.
Nem kell annyit nyalizni. Aki akarja megkérti mi a közlegény, aki meg nem, az jön itt kímélni a feusztrációit
15
Ezek szerint a számokat sem ismered. Komcsi szar.
A 2022-s számot, amire visszakérdeztél. Tudod, az egy évszám, és akkor lesznek országgyűlési választások Magyarországon.
Mivel leírtad, hogy sosem éltél itt, már tudjuk is, hogy ki vagy. A korcs szőröstalpú rendőr, aki abban éli ki a sikertelenségét, hogy ide jár provokálni a magyarokat.
21
Honnan kellett volna tudnom? Igen, rájöttem, hogy egy évszám, de nem tartom számon a magyar választásokat (sőt, semmilyet) mert nem érdekel a politika. Te talán jós vagy? Tudod ki fog nyerni, vagy mi?
"Mivel leírtad, hogy sosem éltél itt, már tudjuk is, hogy ki vagy. A korcs szőröstalpú rendőr, aki abban éli ki a sikertelenségét, hogy ide jár provokálni a magyarokat."
Na ezen jót röhögtem többed magammal 😂😂 szóval egyedüli ember vagyok, aki nem élek Magyarországon?? Ha nagyon kíváncsi vagy, Lengyelországban élek.
Milyen rendőr? Milyen talp? Honnan jönnek neked ezek?? 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!