Kínának mennyire lehet erős a hadereje?
Azt mondják, a világ egyik legerősebb hadserege Kínáé. Ők is szoktak katonai felvonulásokat tartani hogy csillogtassák haderejüket, például ilyet: [link]
De a valóságban mennyire lehet erős a kínak hadsereg? Valóban a világ legersebbje, vagy ki vannak tömve makettekkel rendesen?
Egy NATO+USA vs Oroszország+Kína+(Japán) párharcban szerintem egyértelmű,hogy ki nyerne.
Nem is értem,hogy az USA miért harcol Ázsia destabilizációjáért....
Szerintem Oroszország hadereje erősebb,mint az USA-é,Kínáról pedig alig tudunk valamit,Japán szintén zenész.
Egyértelműen a jobboldali tömb szerintem.
#23, #24: Valóban egyértelmű. Egy ilyen háborúnak nem lennének nyertesei. A modern civilizáció összeomlana, maradványai föld alá ásott vájatokban próbálnák átvészelni a talán évszázadokig is eltartó nukleáris telet.
#25: Az USA hadereje Oroszországé előtt jár. Fejlettebb a technikája. De ennek nincs túl nagy jelentősége abból a szempontból, hogy mi lenne egy párharcból. Hacsak valamelyik országot nem kezdi el vezetni egy háborúmániás őrült, akkor nem is lesz párharc. Ha valahol egy háborúmániás őrült hatalomra kerül, akkor a világon majdnem mindenkinek konyec, a többiek meg bujkálhatnak a föld alatt hetedízig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!