Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mi egy katona ideális fizikai...

Mi egy katona ideális fizikai teljesítőképessége a Honvédségben?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy fekvőtámasz, futás, menetgyakorlat. És nem a minimumra gondoltam, hanem hogy ideálisan milyen legyen e tereken a teljesítmény?
2010. aug. 17. 22:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
88%

2.válaszoló:

16 évesen ezen gondolkozol? Te vagy nagyon hülye lehetsz vagy nagyon unhatod az életedet...

Menjél barátnőt keresni...

2010. aug. 20. 10:58
 12/14 anonim ***** válasza:
Ne légy katona. A civil gerillák többet érnek
2010. aug. 23. 12:49
 13/14 anonim válasza:
Én tisztképzésre jelentkeztem és az ottani alkalmassági vizsgán 2 perc alatt kellett annyi fekvőtámaszt és felülést csinálni, amennyit tudsz. A fekvőtámaszokat húzódzkodással is ki lehetett váltani, abból 20 kellett a maximum pontszámhoz. Felülésből 86, fekvőből 71.
2010. aug. 24. 09:25
 14/14 Veky válasza:

Csak ennyit? Nekem simán meglenne, ha bírnám a ropogás hangját a bal könyökömnél, minden negyedik fekvőtámasznál...

Húzódzkodás olyan könnyű, mint a levegővétel.

A felülés olyan könnyű, mint a számítógép elé ülés.

A fekvőtámasszal bajaim vannak a 12-iknél, mert nem bírom elviselni a hangot... :)

2 perc alatt akár 100-100-at is lelehet nyomni (fekvőtámaszból nekem csak 50 menne). :D

2010. okt. 29. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!