A szentendrei bevonuláskor milyen orvosi vizsgálatokat végeznek?
Én már voltam katona,abban az időben mikor még katonának kellett lenni,nem csak keménynek /1987-1988/
Mikor születtél?(Ha már ilyen kemény vagy...)
Nekem nem áll feljebb,de ha csak ennyit tudsz kezdeni magaddal,hogy fiatalon be állsz a társadalom eltartottjai közé/A mi időnkben csak továbbszolgálóknak hívták/akkor csak sajnálni tudlak.
Azt szerintem te sem gondolod komolyan,hogy majd te véded + a HAZÁT!
A krumplipucolásról annyit,hogy azokat a kiképzési terveket,századnaplókat,szolgálati könyveket,amit megírtam,több időre titkosították mint ahány éves vagy összesen.
A társadalom eltartottjait cigányoknak hívják,téged meg öntelt bunkónak.Kíváncsi lennék te milyen értelmes dolgot találtál magadnak életed hívatásául.
Biztos,hogy több közöm lesz a haza védelméhez,mint neked.
A koromról meg szállj már le.Gondolod bármire feljogosít téged velem szemben az,hogy idősebb vagy?Tisztelhetnélek,ha úgy viselkednél,mint aki tiszteletre méltó,de nem így van.Ha ilyen nagy bölcs öregnek tartod magad akkor talán támogatnod kéne a fiatalabbakat,nem lenézned.Innentől nem érdekel,hogy hány éves vagy.
kedves 01:41
Akár civil valaki akár nem,a tény az tény.Szerintem nem egy katona van aki ugyanígy gondolja.Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!