Nagyon enyhe színtévesztéssel még lehet valaki vadászpilóta?
Figyelt kérdés
Gyakorlatilag semmi hatása nincs az életre, annyi hogy a piros színt egy nagyon kicsit halványabban látom az átlagnál, attol függetlenül lehetek vadászpilóta?
Kérlek tényleg csak a hozzáértők válaszoljanak, ne olyanok akik csak annyit tudnak hogy "ha nehéz bekerülni akkor biztos így sem lehet"
2021. febr. 7. 18:00
1/17 anonim válasza:
Nem lehet bekerülni,színtévesztésnél nem az a baj hogy egy bizonyos szint alig látsz, ha nem ha kombinálva vannak a színek és ott kimarad a szín az akár végzetes is lehet .
2/17 anonim válasza:
Gondolhatod, hogy ha százszoros túljelentkezés van egy helyre, akkor olyanokat fognak kiválogatni, akiknek minden téren kifogástalan az egészségi állapota.
5/17 anonim válasza:
A narancssárga gombot mondtam barom nem a pirosat,,az az atom töltet!
Na ezért se :)
6/17 anonim válasza:
Ha elmennél vizsgálatra pár ezerért, a végén a szemed elé rakják a szükséges korrekciót, oszt akkor jól meglepődsz, hogy jé, hát nektek ilyen a világ???
7/17 anonim válasza:
Nem tudom a választ, de hidd el, változni fog a világ... Régen pl. azért nem mehetett rövidlátó mozdonyvezetőnek, mert a gőzmozdonyon bepárásodott a szemüveg. Hol van ma már gőzmozdony meg szemüveg a lézerműtétek világában.
8/17 anonim válasza:
Azt megnézném, mikor a színtévesztést megszüntetik sebészetileg vagy tablettával.
9/17 anonim válasza:
Ez teljesen más. A sereg egyszerűen bőségesen megválogathatja, hogy kiket vesznek fel. Vadászpilóta képzésre messze a legnagyobb a túljelentkezés. Ameddig nem állítunk szolgálatba 50 új vadászgépet, addig csak kifogástalan egészségügyi állapotú emberek kerülhetnek be.
10/17 anonim válasza:
Voltam repülő orvosi vizsgálaton. Ennél kevesebbért sem vesznek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!