Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A Magyar Honvédségnél milyen...

A Magyar Honvédségnél milyen a nők helyzete?

Figyelt kérdés

Gondolok itt szexuális célzásokra, esetleg erőszakra, stb.

Mennyire vannak elnyomva?

Csak olyan írjon, aki ezt személyes közelből tapasztalta.

Köszönöm

2021. febr. 2. 08:23
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Én egyáltalán nem örülök, hogy nők is vannak ott, de nemi erőszak szempontjából, nincs probléma. (Természetesen, ha dugni akarnak, akad vállalkozókedvű katona. :D )
2021. febr. 2. 08:42
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Van egy csaj katona ismerősöm összes csávót kiheréli aki beszól neki. Én is féltem tőle pedig csak egy okj képzésen voltunk.
2021. febr. 2. 08:48
 3/6 anonim ***** válasza:
19%
Dugják őket mint a lopott biciklit.
2021. febr. 2. 09:54
 4/6 anonim ***** válasza:
94%

Jó a nők helyzete, ugyanúgy mint bármilyen más munkahelyen. Van ugyan 1-2 vaskalapos hím soviniszta aki "na akkor egy nő is csinálja ugyanazt fizikailag" de ilyen a civil munkahelyeken is van. Képzeld el a seregben emberek dolgoznak, akiknek ez a munkája, hivatása, ugyanúgy van a többségének családja, felesége, gyerekei nem pedig agyatlan vadállatok.

Beszólás, kóstolgatás kevesebb van mint máshol, elég komolyan veszik. Erőszak... katonai bíróságról hallottál már? Ott kicsit keményebben osztják az éveket mint a civil bíróságokon. Amiért civilben enyje-benyje (sem) a katonai bíróság simán ráb.sz az illetőre lefokozást vagy éppen 5-6 évet. Erőszak esetén meg olyan 15 év alatt nem úszná meg.

2021. febr. 2. 12:26
 5/6 anonim ***** válasza:
93%
Nincs semmi különös a honvédségnél szolgáló nők helyzetében. Pontosan ugyanolyan érző lények, családanyák, szeretők, mint bármelyik más munkahelyen dolgozó nő. Az én szolgálati helyemen általános tisztelet övezi a nőket, mert gyakran keményebben helytállnak a napi feladatok elvégzése folyamán, mint néhány lazább férfi. Ez a főállásuk, aztán amikor haza mennek, akkor jön a többi műszak: a háztartás vezetése, a gyerek nevelése és ha jut még idő, akkor a férj ajnározása. De nem kell e mögé semmi egyebet képzelni! Egy - akár milyen - emberi kapcsolathoz kettő ember kell, - ha csak az egyik is nem akarja, akkor csinálhat bármit a másik, nem fog összejönni! Ilyen egyszerű!
2021. febr. 2. 17:19
 6/6 anonim ***** válasza:
70%
Látok itt olyan válaszokat látszik nem értetek hozzá. A katonaságnál mindegy hogy nő vagy vagy férfi mekeg vagy hetero teljesen mindegy csak érts ahhoz amit csinálsz ez már nem a 20. Század
2021. febr. 25. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!