Miért nevezik a Francia idegen légiót a legkeményebb hadseregnek?
"Nem tudom, hogy miért az lenne a legkeményebb hadsereg. A brit SAS, az amerikai Rangerek vagy az orosz mSzpecnaz legalább olyan jó, de szerintem még keményebb, mint az idegenlégió."
Ezek hol hadseregek te szerencsétlen? Pláne, hogy a Szpecnaz nem is egy alakulat, hanem egy gyűjtőnév. Miért írsz hülyeséget ahhoz amiről fogalmad sincs?
"tele van bünözökkel,akik a börtönbüntetés elöl inkább oda mentek"
Ezt a baromságot. Ha köröznek bárhol a világon és jelentkezel a Légióba azok egyből kiadnak. Volt egy ukrán srác akit 11 hónap szerviz után hazavittek, mert rájöttek hogy körözik.
Aki osszehasonlítja a különleges alkulatokat(SAS, Delta Force, SEALs, Alfa Raiders) a kommandós képzésű ezredekkel (Idegenlégió, ARMY Rangers, USMC) az meg tanulhatna még egy kicsit.
És még valami vannak URBAN LEGENDek a Légióval kapcsolatban amik főleg az ilyen Rejtő könyvekből jönnek, ezeket ne higgyétek el. Rejtő korában sem volt olyan a Légió mint amilyennek leírta. És aki leszerel 5 vagy akár 20 év után az nem lessz idegroncs meg ilyenek, sőt.
"Ezt egyébként nem én mondtam, hanem Chris Ryan, az SAS volt tagja.
" Milyen szerény. Persze, hogy ő a legkeményebb... De ha Rangert kérdezel, akkor meg ők...
a francia idegenlégióba mióta vesznek fel bűnözőket??
ne az amerikai tömegfilmekből tapasztalj. azok szórakozásra valók...
1014Mindenkinek köszönöm az eddigi válaszokat és várom a további hozzáfűznivalótokat!
10:14-es akkor ez nem viseli meg az embert mentálisan?
Esetleg kiégésig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!