Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért nevezik a Francia...

Miért nevezik a Francia idegen légiót a legkeményebb hadseregnek?

Figyelt kérdés
2010. aug. 16. 09:23
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
60%
Mert az a legkeményebb hadsereg. Szerinted nem?!
2010. aug. 16. 09:25
 2/33 anonim ***** válasza:
28%
Mert az állomány kőgólemekből áll. Szerinted?
2010. aug. 16. 09:32
 3/33 anonim ***** válasza:
21%
tele van bünözökkel,akik a börtönbüntetés elöl inkább oda mentek.van egy ismerösöm aki ott volt.maláriás lett egy küldetésen egyébként-
2010. aug. 16. 09:45
 4/33 Harrr ***** válasza:
75%
Azért, mert sok múlik a katonákon kívül azon is, hogy mit gondolnak arról a seregről. Egy kicsit "reklám" szaga van a dolognak, de az unokatestvérem ott katona lassan már 10 éve, és van valóságalapja a tv-s reklámokkal ellentétben:D
2010. aug. 16. 09:48
 5/33 anonim ***** válasza:
5%
Nem tudom, hogy miért az lenne a legkeményebb hadsereg. A brit SAS, az amerikai Rangerek vagy az orosz mSzpecnaz legalább olyan jó, de szerintem még keményebb, mint az idegenlégió. Ezt egyébként nem én mondtam, hanem Chris Ryan, az SAS volt tagja.
2010. aug. 16. 09:51
 6/33 anonim ***** válasza:
58%

"Nem tudom, hogy miért az lenne a legkeményebb hadsereg. A brit SAS, az amerikai Rangerek vagy az orosz mSzpecnaz legalább olyan jó, de szerintem még keményebb, mint az idegenlégió."

Ezek hol hadseregek te szerencsétlen? Pláne, hogy a Szpecnaz nem is egy alakulat, hanem egy gyűjtőnév. Miért írsz hülyeséget ahhoz amiről fogalmad sincs?

2010. aug. 16. 10:03
 7/33 anonim ***** válasza:
89%

"tele van bünözökkel,akik a börtönbüntetés elöl inkább oda mentek"

Ezt a baromságot. Ha köröznek bárhol a világon és jelentkezel a Légióba azok egyből kiadnak. Volt egy ukrán srác akit 11 hónap szerviz után hazavittek, mert rájöttek hogy körözik.

Aki osszehasonlítja a különleges alkulatokat(SAS, Delta Force, SEALs, Alfa Raiders) a kommandós képzésű ezredekkel (Idegenlégió, ARMY Rangers, USMC) az meg tanulhatna még egy kicsit.

És még valami vannak URBAN LEGENDek a Légióval kapcsolatban amik főleg az ilyen Rejtő könyvekből jönnek, ezeket ne higgyétek el. Rejtő korában sem volt olyan a Légió mint amilyennek leírta. És aki leszerel 5 vagy akár 20 év után az nem lessz idegroncs meg ilyenek, sőt.

2010. aug. 16. 10:14
 8/33 anonim ***** válasza:
100%

"Ezt egyébként nem én mondtam, hanem Chris Ryan, az SAS volt tagja.

" Milyen szerény. Persze, hogy ő a legkeményebb... De ha Rangert kérdezel, akkor meg ők...

2010. aug. 16. 10:38
 9/33 anonim ***** válasza:
61%

a francia idegenlégióba mióta vesznek fel bűnözőket??

ne az amerikai tömegfilmekből tapasztalj. azok szórakozásra valók...

2010. aug. 16. 11:52
 10/33 A kérdező kommentje:

1014Mindenkinek köszönöm az eddigi válaszokat és várom a további hozzáfűznivalótokat!

10:14-es akkor ez nem viseli meg az embert mentálisan?

Esetleg kiégésig?

2010. aug. 16. 12:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!