Mennyire esélyes hogy Joe Biden újonnan megválasztott 46. Amerikai elnök kirobbantsa a harmadik világháborút? Gondolok itt arra hogy mivel már 77 éves, "neki már úgyis mindegy lenne"
Figyelt kérdés
2021. jan. 23. 20:49
11/28 anonim válasza:
Közel nulla de arra mondjuk én látok esélyt, hogy majd megint mennek tömegpusztító fegyvereket keresni valahol a világban, ha meg nem akkor legalább egy kis demokráciát importálnak valamelyik amúgy többé kevésbé stabil országba. (azon imádkozzunk, hogy ne a szomszéd Ukrajnába akarják)
12/28 anonim válasza:
Látom, Magyarországon is termékeny talajra hullott a demokraták propagandahadjárata. De hát nálunk is vannak idióták bőven. Emlékszünk még, amikor a nézők pénzt küldtek be a Magyar Televíziónak, hogy a Rabszolgasors című szappanopera főszereplőjét segítsenek felszabadítani.
13/28 anonim válasza:
Két év múlva leváltják hogy egészségileg alkalmatlan és Kamala lessz az elnök.
14/28 A kérdező kommentje:
Emberek, szerintem akkor is lesz harmadik világháború
2021. jan. 24. 14:48
15/28 anonim válasza:
Ha Petike nem rendeli be lebaszni, akkor minket nem robbant fel.
16/28 anonim válasza:
Kamala az igazán veszélyes, nem Biden. Biden egy öreg pederaszta, aki csak annyiban érdekelt, hogy a cuccos gyökér fiacskáját tolja előre, és harácsoljon. Mérhetetlen károkat okoz, de nem robbant ki komoly háborút. Kamala viszont egy igazi gátlástalan, pszichopata vadállat, akinek nemhogy nem számítanak az emberéletek, de perverz élvezetet okoz neki, ha másokat tönkretehet. Van rá bizonyíték elég, az egész ügyészi pályafutása arról szólt, hogy ártatlanokat próbált bebörtönözni, illetve megtorpedózni teljesen ártalmatlan "bűnözők" jó magaviselet miatti szabadlábra helyezését. Kamala maga a XXI. századi parazita szörnyetegnémber archetípusa.
17/28 anonim válasza:
Nem túl sokat olvastam erről a Kamala-ról de számomra az lenne a meglepő ha ügyészként nem akarná a vádlottakat rács mögé juttatni. Másodsorban minden vádlott ártatlannak vallja magát.
18/28 anonim válasza:
17-es, gratulálok, igazi magyar proli hozzászólás volt. Fogalmad sincs, mihez szólsz hozzá, életedben nem láttál még sem ügyészt, sem vádlottat, pláne amerikait, de azért beleböfögöd a "bőcsességet", te jobban tudod.
19/28 anonim válasza:
Ezek annyira féltik a hatalmukat hogy nem tennék meg.
20/28 anonim válasza:
#18-as, lehet hogy több ügyészt-bírót és ügyvédet láttam életemben mint te. Abban igazad van hogy amerikait egyet sem de meséld már el egy tárgyalás hogy épül fel, mi a frász az ügyész feladata??? Van az ügyész ugye ő képviseli a vádat, a védőügyvéd képviseli a vádlottat és a bíró dönt jobb esetben a jogszabályok és törvények alapján. Amerikában ezen felül még vannak az esküdtek.
Tapasztaltam hogy egy ügyész nem ma született bárány, engem utoljára tanúként is úgy fingatott mintha én követtem volna el a rablást pedig csak ártatlan járókelő voltam aki rosszkor volt rossz helyen. De ettől függetlenül neki ez a feladata ha tetszik ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!