A természeti katasztrófák megjelentek a hadviselési módszerek között?
Walterkém, te vagy a paranoiás. Köztudott hogy mind az USA mind a volt SZU kísérletezett az időjárás-manipulációval.
Kérdező, ha érdekel a téma nézz utána a HAARP-projectnek. De ne wikipédián. Hivatalosan légköri megfigyelést szolgál, de hát akkor minek őrzi egy regiment állig felfegyverzett katona?
"A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:30"
Az egy dolog, hogy ki mivel kísérletezett. A USA például idomított aknarakó delfinekkel meg "barna hanggal", a szovjetek meg látnokokkal és űrállomásokra szerelt gépágyúkkal. Képzelheted milyen eredménnyel. A HAARP projekt köré szőtt misztikus összeesküvés elméletek pedig a Molnár F. Árpád féle elmebetegek agyszüleményei közé tartozik.
"Ezek szerint ha kimondom a tényeket a HAARP-ról, akkor ez már összeesküvés? Micsoda világ..."
Ha kimondod azt a TÉNYT, hogy a HAARP az ionoszféra megfigyeléséről/kutatásáról szól akkor nem. De ha olyan fantazmagóriákról beszélsz, hogy a HAARP egy démoni természeti katasztrófákat előidéző tömegpusztító fegyver akkor igen. Furcsa egy világ mi?
Az izraeli vagyok
A torokok mar tobbszor is korulvettek a kurd felkeloket erdotuzzel, utoljara vagy ket honapja. Az ENSZ mondott is egy kis nu-nu-nu-t, aztan annyi.
(Meg szonyegbombaztak(!) is olyan kurd falvakat, amelyek befogadtak felkeloket. Az ENSZ ettol sem jott ki a sodrabol, mert Torokorszag NATO tag)
Mióta kiírtam ezt a kérdést,azóta volt több földrengés is.
Találtam egy pár érdekes cikket a HAARPról.
Pl ezt:
Nem tartjátok még mindig érdekesnek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!