A többi katona is 40 millió forint értékű ösztöndíjjal tanult külföldi elit akadémián, vagy csak az Orbán Viktor fia?
Orban Viktor fia egy felnott ferfi ember (katonatiszt) ... miert ne tanulhatna kulfoldi akademian? Azert mert az apja a miniszterelnok?
Eleg gagyi kerdes!?
csak kimaradt az akadémia előtti 4 éves kötelező szolgálat,ami után a felettese javasolhatja az akadémiára az adott katonát.
gáspinál elég volt 2 hónap és e miatt lóg ki a lóláb.
Az ösztöndíjat a minisztériumtól kapta.
Az ilyen nincs jól az apja kitudta volna fizetni a tandíjat miért nem egy olyan megy ki meg is érdemli?
Ja mert apuka megteheti mondjon le akkor ne a Magyar állam pénzét használja.
"Az ösztöndíjat a minisztériumtól kapta."
És mennyit kapott?
Mert én csak a sajtóból tájékozódom és ott annyit olvastam, hogy a sandhurs-i iskola tandíja 40 millió körül van. (Mellesleg Orbán fia katona aki illetményt kap és nem ösztöndíjat.)
Fére ne érts!
Ku.rvára visszatetsző, hogy néhány hónapos kiképzés után, - az asztalra még semmit nem tett le - kiküldik egy elitiskolába, ahová az átlag tsizt, csak komoly teljesítmény felmutatását követően jut ki. De hamár valamit leírunk akkor legyünk pontosak és ne csak vagdalkozzunk.
Mit nem értesz azon, hogy a Honvédelmi Minisztérium ösztöndíjasaként ment ki egy tanfolyamra a szóban forgó brit katonai iskolába? Hogy jön ide az ő katonai illetménye?
Egyébként nyilván kivételezett, igen. Az sem véletlen, hogy az alapkiképzést a legjobb magyar katonai egységnél csinálta, én még ilyenről nem hallottam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!