Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A katonák mi a fenét keresnek...

A katonák mi a fenét keresnek a kórházakban?

Figyelt kérdés

Miért kell az eroszakszervezetet az egeszsegugygyel osszekapcsolni?

Ma lattam egy női katonat a korhaz előtt őrt allni.

Minek?

2 dologot suggal az egész,h azért kell vedeniuk mert van ra esély h az emberek tunteteskor beozonlenel es lerendezik a nemtorodom dolgozokat. Vagy az h vakcinat eroszakkal akarjak beadni es most még csak a katona latvanyahoz szokatjak a.nepeket.

2021. jan. 15. 10:27
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Nem en rettegtetem,ez a valosag. Attól h homokba dugjak a fejuket még ugyanugy hatassal lesznek rajuk a dolgok mint ahogy most van sok rossz dolog!
2021. jan. 25. 18:08
 32/34 Jeffrey Spender ***** válasza:

Miért nem lehet nyíltan, egyenesen beszélni, miért csak annyit írsz zavarosan, hogy "Te is ugyanugy utana tudsz nezni a neten! Kerdezd a nasat, A net tele van vele a szemedet veri ki " ?

Hogy jön ide a NASA ?

Miféle összeesküvés elmélet akar itt kikerekedni a Katonák, az Állam, a Kényszeroltások, Oltásellenesség, a Fizetett Emberek, a Nanobotok és NASA között ?

Népirtós népességcsökkentős háttérhatalmas teória ?

Ha igen, akkor sajnos rossz topicba került a kérdés, ezt a Külföldi / Magyar Politikába is el lehetett volna játszani, mert itt alapból kevesen vannak.

2021. jan. 25. 18:09
 33/34 anonim ***** válasza:
29%
Kérdező, nem fogok keresgélni a neten, mert tényszerűen tudom, hogy orbitális hülyeségeket beszélsz. Mellesleg bizonyítani annak kell, aki állít, azaz jelen esetben neked. Úgyhogy vagy linkelj valamit szépen, vagy ismerd el, hogy egy óriáscsecsemő vagy.
2021. jan. 25. 22:45
 34/34 anonim ***** válasza:
"erőSZAKorvos"
2023. ápr. 23. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!